» »

Avtošola kategorija A

Avtošola kategorija A

Keyser Soze ::

Sigurno je kakšen v tem času opravljal izpit za A kategorijo. Dajte mi povedat, kakšne so kaj trenutno cene oz. urne postavke? Upam da ni preveč zasoljeno, ker so cene za B kategorijo od takrat ko sem jaz delal izpit kar močno narastle.

Pa če se komu sanja, kakšen je postopek oz. katere papirje moraš imet, da greš lahko delat izpit za A kategorijo? Doma imam še vedno en kartonček(evidenčni karton? vozniški karton????)izpred 5 let, ko se mislil, da bom poleg B naredil še A kategorijo, pa ni zneslo. Mislite, da je zadeva še aktualna?

Se lahko tudi malo bolj razpišete.

P.S.: Pa če veste za kakšno boljšo avtošolo, kjer ti ne dajo ravno skuterja za vozit al pa "štirice" oz. ATX pa tudi lahko naredite reklamo.:D
OM, F, G!

K0K0 ::

Ti si iz ivančne ane? Jest bi ti predlagov da greš delat v Novmest k hrastarju model je full ql pa hitr maš narjen ker si doskrat na vrsti ne pa tko kot ponekod ko voziš enkrat na tedn in zadeva potem traja pol leta. Pr men je za B od prve ure pa do izpita trajal samo 3 tedne za A pa je verjetno še hitrejš ker ne potrebuješ tolk ur. Tud motorje ma kr ql sicer ne vem kaj ima zdej sam včasih je mel tud enga hudga čoperja. Če si zainteresiran ti lohka na pm pošlejm njegovo številko. Sicer pa je kr neki folka z ivančne delal izpit pr njem in od nobenga še nism slišov kej slabga o njem.

Keyser Soze ::

Pošlji na ZS.

Drugače pa kakšne so kaj cene?

Pa če imate še kakšno iz LJ. Da imajo malo večje motorje. Ker za frčaka in skuter imam izkušnje. Bi se bilo pa dobro naučit na malo večjem vozilu.:D
OM, F, G!

misso ::

Ali maš slučajno že izpit za frčota oz do 50cc (Od punce sestra je nardila izpit za frčota in so ji štemplal za A in ko dopolni 16 let lahko vozi 120cc). Do 50cc jih je koštal okol 40k.

SkIDiver ::

Nardit boš mogu ponovno zdravniški pregled za A kategorijo. Pisat boš mogu teste, nardit nekaj voženj in izpitno. Prve pomoči ne rabiš delat. Dokaz, da si jo naredu in si usposobljen je že pridobljeno vozniško dovoljenje katerekoli kategorije.

Cena vožnje pa bo lahko B kategorija plus A. Namreč moral boš plačat osebni avto, ki te spremlja in še motor zraven. Če vozta dva na enkrat na motorju se po moje cena osebnega avtomobila razpolovi. Če pa ima kandidata na B kategoriji plus tebe na A pa te ne stane nič več kot sam A po moje.

Skratka praši kako in kaj. Pa če si iz Ivančne gorice boš mogu uštimat neko potrdilo, da boš lahko pravlju izpit na OE Novo mesto. Vsaj tako, je bilo, ko sem jz delu in je mel inštuktor kandidate iz druge OE.

OE-> območna enota

K0K0 ::

A si dubu ZS?

SkIDiver ::

Če sprašuješ mene je odgovor ne.

Keyser Soze ::

Ja sm dobu. Hvala lepa. Se bom pozanimal, čeprav mi je Novo mesto nekako bolj oddaljeno kot Ljubljana.
OM, F, G!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6015652 (7211) Twixz
»

Izpit kategorije A

Oddelek: Loža
3613390 (5506) bajsibajsi
»

Piaggio MP3 LT

Oddelek: Na cesti
85675 (5565) francek1
»

Motoristi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8313104 (11011) guest #44
»

A kategorija- izpit... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
519285 (6825) guest #44

Več podobnih tem