Forum » Kaj kupiti » ponovo kir rw
ponovo kir rw
frik ::
ja ami lahk svetujete kir rw pa da ste ga po možnosti že preizkusili in ne govorite na blef
cena do 40čukov
sam:
plekstor ne je prjatlu crknu, je predrag
ricoh nima burn-proof
lg ma velik burn-proof ga kupit?
teac ne vem.......
cena do 40čukov
sam:
plekstor ne je prjatlu crknu, je predrag
ricoh nima burn-proof
lg ma velik burn-proof ga kupit?
teac ne vem.......
OZZY ::
teac 8x8x32 ali pa teac 12x10x32. . Dobi pa se jih za okoli 40 čukov. Zanesljivo in poceni.
Go with the flow.
Mr.B ::
Vzemi Sony 140 E . Ga imajo v BBM-ju kot akcija.
V naši ferm dela sedaj celo leto , BP pa vsak dan zapečemo najmanj dva CD-ja. Sicer Peče samo z 8x , ampak dela BP. Pa z nobenimi Clon softweri nima težav , prav tako pa nima nobenih hudih hardwerskih zahtev.
Tudi jaz ga imam doma , pa do sedaj ni bilo problemov z njim , predvsem Dela.
V naši ferm dela sedaj celo leto , BP pa vsak dan zapečemo najmanj dva CD-ja. Sicer Peče samo z 8x , ampak dela BP. Pa z nobenimi Clon softweri nima težav , prav tako pa nima nobenih hudih hardwerskih zahtev.
Tudi jaz ga imam doma , pa do sedaj ni bilo problemov z njim , predvsem Dela.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Paramedic ::
Teaca vendar! Hiter kot Plextor (razen v brisanju-bahh), pa cenejši za 20k. Js si bom kr tega, mogoče že naslednji mesec.
End transmission.
Han ::
Zanesljiv vir mi zatrjuje, da Teac 12x briše CDRW plošče, deklarirane kot "10x ali high speed" normalno hitro z novimi programi (npr. Nero 5.5.1.8) - plato zbriše/sformatira v 8 minutah in 18 sekundah.
Za Ricohe sem bral, da so zelo občutljivi na nekatere plošče, nad LG pečkami pa so v glavnem razočarani (slaba kvaliteta).
Kupi Teac in uživaj!
Za Ricohe sem bral, da so zelo občutljivi na nekatere plošče, nad LG pečkami pa so v glavnem razočarani (slaba kvaliteta).
Kupi Teac in uživaj!
||_^_|| ::
D.J. model je reku do 40Ksit, ker drgač mu jst tut loh priporočam plexwriterja 16/10/40 z burn proofom:)
Administrator ::
Pej v italijo iskat PLEXTOR 1610TA 16X 10X 40X EIDE BurnProof 490.000 lir pa bo najcenej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater CD-RW mi priporočate do cca 30kSIT?Oddelek: Kaj kupiti | 1909 (1444) | Boky |
» | Rad bi nabavu en dobr CD-RWOddelek: Kaj kupiti | 1821 (1467) | G[e]c |
» | CDRW teac 12x10x32Oddelek: Kaj kupiti | 1240 (977) | MadMax |
» | CD pekačaOddelek: Kaj kupiti | 1556 (1247) | G[e]c |
» | Kateri CDR kupiti ?Oddelek: Zvok in slika | 2121 (1707) | Mate |