Forum » Pomoč in nasveti » Problem z snemanjem cedejev.
Problem z snemanjem cedejev.
Puff_Dedo ::
Ola!
Mam,en problem in sicer z snemanjem cedejev.Z neta sem pobraw dol eno pc igro,ki je velka pr.1,60Gb.No,ko dam zapečt cede z A.120%,mi zapeče vse lepo do konca,ko pa konča se mi v logu pojavi error in potem okno v ketrem piše napaka pri branju oz.z snemanjem.
Tnx,za pomoč
Mam,en problem in sicer z snemanjem cedejev.Z neta sem pobraw dol eno pc igro,ki je velka pr.1,60Gb.No,ko dam zapečt cede z A.120%,mi zapeče vse lepo do konca,ko pa konča se mi v logu pojavi error in potem okno v ketrem piše napaka pri branju oz.z snemanjem.
Tnx,za pomoč
No one fights alone!!!
Sambrosa ::
si pomislil da je kej z fajli noter narobe. enako sem mel pri eni igri ki ima 4 cd je. pri tretjem se mi je zataknilo . kupu drug file oz cd in delovalo brez problemov.
Puff_Dedo ::
Ma nebi vedu,če je kej narobe s fajli zto ker mroš zapečt,gor na cede kot image.
No one fights alone!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jurassic World Dominion [Jurassic World 3] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14250 (4761) | Motion |
» | Unattended installationOddelek: Programska oprema | 1828 (1555) | Blisk |
» | Zaprtje Megauploada povečalo internetno prodajo filmovOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5865 (4070) | mtosev |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6576 (4487) | pingo76 |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1371) | AnWar |