Forum » Kaj kupiti » divx player: Yakumo DX4 ali gericom/bellagio ad2020
divx player: Yakumo DX4 ali gericom/bellagio ad2020
piXsl ::
Torej planiram nakup enega izmed zgoraj nastetih DVD/mp4 playerjev in me zanimajo sledece stvari:
Kako je s podnapisi, kako z branjem nove verzije xVid avijev, kako z AC3 audio streamom pri divx-ih, podnapisi?
Ostale sposobnosti, kot so mp3/dvd playback me ne zanimajo, ker bi ga tako ali tako priklopil na obstojecih HomeTheater.
Oba sta zelo poceni -> Amazon.de 60€ in me zanima ce sta zakaj ... ne pricakujem ah in oh ... samo malo boljse kot TVout pa ze.
lp
Kako je s podnapisi, kako z branjem nove verzije xVid avijev, kako z AC3 audio streamom pri divx-ih, podnapisi?
Ostale sposobnosti, kot so mp3/dvd playback me ne zanimajo, ker bi ga tako ali tako priklopil na obstojecih HomeTheater.
Oba sta zelo poceni -> Amazon.de 60€ in me zanima ce sta zakaj ... ne pricakujem ah in oh ... samo malo boljse kot TVout pa ze.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol Box (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25140 (14153) | ToniT |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24357 (11433) | Alessio983 |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15934 (7866) | LuGi |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3271 (2667) | gruntfürmich |
» | Kako pretvoriti Xvid (QPEL,GMC..) v normalen DivXOddelek: Zvok in slika | 3449 (2567) | OwcA |