Forum » Pomoč in nasveti » Sestavljam nov racunalnik, tezave Floppy, BIOS
Sestavljam nov racunalnik, tezave Floppy, BIOS
miha_ravnikar ::
Sestavljam si nov komp. AMD 2500+, osnovna plosca Shuttle MN321N. Najprej mi je zadeva tekla le na FSB 266 Mhz, potem sem ugotovil, da je bila fora v napacni razporeditvi RAM-ov v slote. Sedaj je vse OK, lepo dela na FSB 333 Mhz, vendar BIOS ne razpozna vec disketnika. Ali se komu sanja v cem bi lahko bila tezava?
pviran3 ::
Sej bios ne ve, a maš ti disketnik notr al si brez. Če ga boš v biosu enablu, (1.44)potem ti ga v windowsih prepozna, če pa ga nimaš ti bo pa ob zagonu computra takoj javu napako
Keyser Soze ::
Ne razpozna?? Hočeš rečt, da ti z F1 teži?
Heh, ponavadi je bil problem pri napačno obrnjenem podatkovnem kablu.
Heh, ponavadi je bil problem pri napačno obrnjenem podatkovnem kablu.
OM, F, G!
miha_ravnikar ::
eh, kabel je treba prav obrniti, pa je. heh. hvala vseeno za nformacije. nekaj sem se pa le naucil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako radar ugotovi identiteto motoristov?Oddelek: Na cesti | 1979 (1774) | Assass1n |
» | Po posodobitvi BIOS-a mi računalnik ne prepozna več baterijeOddelek: Strojna oprema | 1342 (1136) | Mesar |
» | Zoom delčka slikeOddelek: Programska oprema | 1591 (1026) | imagodei |
» | Zakaj matičana plošča javlja napako: "Intel CPU uCode loading error" ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (914) | Izi |
» | pomagajte, kaj je narobe s HDD (da ni konec z njim?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 960 (840) | Dragi |