» »

ipbn.exe

ipbn.exe

digi-gamer ::

o sm ponovno pržgal komp, mi je javlo neki isbn.exe in uno , ki je vsem dobro znano, da pošlješ ali nepošlješ, in oboje sm probaval kot nor 10 minut, pa se mi winsi sploh niso hotl zagnat, pa sm probal z safe mode pa je šlo , sm tale safe je fajn za***an k nism navajen, pa tud premajhno resolucijo ma, tud z system restore sm probal pa je enako



kva zdj?
delete doctor sm dal dol pa ga ne znam uporablat
mstIsUsedBy, sm dal dut, sm ker sem v varnem načinu, ga en morm inštalirat, ctrl+al+delete sm dal v pravem načinu, ampak s emi vseeno naprje ponavlja


prosim pameten odgovore, in brez kakšnih :FORMATIRAJ DISK

zvitorepec ::

Najprej formatiraj (resetiraj) svoj komunikacijsko-jezikovni center v mozganih, da bodo ljudje sploh lahko prebrali in razumeli kaj te tezi!

Nato pa formatiraj disk! >:D
HOWGH!

digi-gamer ::

na kratko:


ko sm ponovno pržgal komp, mi je javlo neki isbn.exe in uno , ki je vsem dobro znano, da pošlješ ali nepošlješ, in oboje sm probaval kot nor 10 minut, pa se mi winsi sploh niso hotl zagnat, pa sm probal z safe mode pa je šlo , sm tale safe je fajn za***an k nism navajen, pa tud premajhno resolucijo ma, tud z system restore sm probal pa je enako

digi-gamer ::

jaz bom čez neki cajta formatiral, ampak še prej bom neki probal in me zanima, če bo demo nod32 zbrisal viruse z kompa in bo spet dobr delalo, ali bom mogu res formatirat

Zzzzzzz ::

Najprej se nauči malce slovenščine, tako da te človek, če prebere post, vsaj približno zastopi. Ne bi bil odveč tudi kratek tečaj postavljanja ločil (predvsem vejic, pik) in pa seveda velike začetnice.

Predlagam da tvoj problem napišeš v vsaj približni slovenščini (ne kot je sedaj v tem polomljenem narečju) pol ti bo pa kdo znal pomagat.

Še oporne točke:
-> Kaj je "uno, ki je vsem dobro znano"?
-> Kaj si probaval 10 minut?
-> ...

digi-gamer ::

ok


Prižgal sem komp. Pokazalo se mije okence:
ipbn.exe NE ISBN.EXE AMPAK IPBN.EXE

Tiso ko piše : če ste bili sredi dela,...
... ali o tem obvestite microsoft

na voljo sem imel ali pošljo sporočilo, ali ne pošlji

kar koli sme kliknil, se je ponavljalo v neskončnost
probal sem ctr+alt+delete in zbrisal proces ipbn.exe, pa je bilo enako, spet se je zganal ponovno
kaj naj naredim?



ps, aje zdj v redu?

Zzzzzzz ::

Kukr jst zdej tu razumem, tu ne mwre bt virus. Vrjtnu je kk trojanc, spyware al pa kej podwbnga. Če se kukr tulku razumeš u računalnike (in u windowse - predvidevam da jmaš xp-je), bi blu pametnu malu pogljdat po registri in očistt razne neumnosti, ki se ti tm pasejo. Glih taku bi blu pametnu si sz interneta znet npr. ad-aware in sz njim pregljdat cel sistem pa zbrisat use neumnosti ki so se ti napasle nwtr.
Sam sm jouku pruti formatjranji sistema, taku da če se da, bi blu narbulše use skjp očistt te umazanije in jouku pametnu rokovat sz sistemom. Tu pomeni stalnu rabt antivirus, uklopt fajrwal na povezavi, pazt kaj klikaš pr varnostnh opozorilh u IE-ju, pazt kdu rabi twj računalnik (neizkušenim ne dat administratorskih pravic) ipd.
Jst imam mwj xp sistem gor vč letu in pu in mi dela vse b.p. Fajrwal je hardverski (na ruterji), antivirus stalnu dela, IE je off-line (uporabljam Firefox), vsake tulk cajta prečesam sistem sz ad-aware-om; trojancu in spywarea tku praktičnu nej, virusi se sami brišejo in kr je najblj pomembnu, sistem laufa!

PS: Če ne zastwpš, povedi, pa ti prevedem v slovenščino. :D

digi-gamer ::

super piseš!!!!!!!:D :D :D iz kerga konca pa se ti paseš? :D:D:D:D

bom se ravnal po tvojem načinu

digi-gamer ::

kaj si mislil z registri, če smem vprašat?

zvitorepec ::

Upam, da zdaj razume, kaj sem mu poizkusal povedati.

Vsa cast Zvonko ;), ker si se verjetno posteno namucil s pisanjem. Moras biti dobro skoncentriran, da "pravilno" delas napake.
HOWGH!

digi-gamer ::

a je 327 items veliko ali malo z ad aware 6?

Zzzzzzz ::

Jst se pasem na Brkinskem koncu, mal naprej od Ilirske Bistrice.

Ne z registri, z REGISTROM. To je ena stvar v windowsih, kjer programi shranjujeo svoje informacije o npr. nastavitvah in kjer imajo windowsi cel kup neumnosti - tudi napisano, kteri programi se ti zaženejo ob zagonu. In pol ti programi delajo neumnosti.

Če je 327 malo ali veliko ne bom ugibal, vsekakor je PREVEČ. :\ (razlaga: vse kar je več kot nič je preveč)

Pravilno delat napake ni noben problem. Itak si z vsemi z našga konca pišem "po domače". Tku da pol še kakmu "izvanzemaljcu" lekcijo dat sploh ni noben problem... :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

svchost.exe

Oddelek: Pomoč in nasveti
253432 (2456) Mr.B
»

MSN Messenger problem

Oddelek: Programska oprema
121703 (1429) R33D3M33R
»

Neuničljiv dialer

Oddelek: Pomoč in nasveti
121391 (1044) All
»

XXX vroče posledice

Oddelek: Omrežja in internet
313397 (1514) garg
»

Virus!

Oddelek: Pomoč in nasveti
181235 (1018) kuglvinkl

Več podobnih tem