» »

Neuničljiv dialer

Neuničljiv dialer

leinad ::

Po svoji neumnosti sem nekje stepel dialerja, ki me sicer ne bi toliko motil, če mi hudič ne bi vztrajno prekinjal ADSL povezave. Poskušal sem se ga rešiti že z x orodji: Ad-aware, NOD32, Win Defender, Spy Bot, Panda Anti-virus, Anti-dialer pa se še vedno vztrajno pojavlja. Formatiranju bi se rad izognil če gre.

Matev ::

meni se je uspelo rešite nesnage z programom: avast
to je antivirus ki mi je prihranil formatiranje diska

Sparkl ::

Meni se je ta hudič pred kratkim tudi navlekel na moj komp in hotel dol... Pa še talijan je bil! Poln komp samih talijanskih errorjev! Pa sm ga formatiral in je blo! Sej, zapeč si en DVD podatkov pa je... Konc koncev si na boljšem, če ga formatiraš... Z antivirusom, ga le začasno "blokiraš"...
www.google.com

MadMicka ::

vtipki v googla ime dialerja pa remove, pa ti bo skor gotov napisal, s katerim programom in kako se ga losaš...

jan01 ::

Preprosto instaliraj ewido, ga updejtaj, a ne skeniraj se. zloadej si tudi ATF-Cleaner in y njim vse pocisti.
Pojdi v safe mode,se enkrat y atf/cleanerjem pocisti vse in potem daj ewidota na full scan.

leinad ::

Hehe MM to možnost bi jaz že brez skrbi preizkusil, če avtorji dialerja ne bi bili tako originalni in ga poimenovali kar "Dialer". Je pa moj zgleda tudi nek italijanski, ker ko mi prekine adsl povezavo se mi pojavi sporočilo v italijanščini.

AlesC ::

z registra ga zbriši...

leinad ::

So ga razni antivirusi in spywareji že min. 10x pa se še vedno pojavlja. Tudi tisti Avast nič ne pomaga, je sicer našel en kup drugih črvo, ki me niti niso tolko motli, tega pa ni odstranil.

AlesC ::

Pol pa naredi tak ko ti je MadMicka napisala. Napiši ime dailerja v en brskalnik. Če je znan, bo ziher kak forum o njem in debata, kako ga odstraniti. Poglej pa tudi v add-remove, ker nekateri se ti tudi kar sami inštalirajo in ga lahko kar uninstaliraš kar tako preprosto. Ziher maš nek en file.exe format skrit, ki je povezan z enim sistemskim dll fileom in ti ga ne pusti odstraniti in ti ga vedno na novo nalaga. poišči nek X-soft spy po možnosti SE verzijo. Zlo dobra zadeva. Ne bom pa rekel da je 100% dober, ker noben ni. Če daš pa mail, ti ga pa jst s patchom pošljem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: AlesC ()

tecumseh ::

Safe mode. Pa killat mors proces prej. Da ti pa prekine ADSL pa... hmhm, cudno. Imas v Internet options oznaceno Never dial a connection?

leinad ::

Ales tudi ta prog. je zdaj na listi neuspelih, tecmuseh never dial je označen, procese sem killal, ročno brisal najdene okužene ključe iz registra. Mislim, da sem probal vse razen indijanskega plesa in formatiranja. Nekaj mi pravi, da bo slednje bolj zaleglo.

Sparkl ::

Ko te enkrat dialer najde so sami hudiči - po moji logiki, ga antivirus in podobne navlake ne bi mogle odstraniti (mogoče tudi formatiranje ne) saj verjetno pozna tvoj IP in lahko kadarkoli vdere v računalnik... Probi naštelat kšn firewall al kej podobnga...
www.google.com

All ::

Spyware doctor ga 100% odstrani (preizkušeno za tega italjanskega)

Spyware doctor


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virusi in druga svinarija

Oddelek: Pomoč in nasveti
323990 (2916) grofsi
»

Kako odstraniti trojanca?

Oddelek: Pomoč in nasveti
154672 (3042) AlexUS
»

Podoben av kot...

Oddelek: Informacijska varnost
91611 (1383) StratOS
»

Kako se znebiti virusov (Rustock.NAX, TrojanClicker.Agent.HZ)?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
61347 (1287) Gutjerez
»

Trojanc-kako ga odstranit?

Oddelek: Pomoč in nasveti
161511 (1306) kunigunda

Več podobnih tem