Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Norton Ghostom
Problem z Norton Ghostom
dady ::
Kupil sem nov disk in bi rad prenesel sistem iz starega nanj. Pozenem ghosta, naredim image partition to partition, resetiram, odklopim stari disk, nastavim na novemu to particijo za aktivno in pozenem. Zdeva pride do tam, kjer naj bi bil welcome screen, meni pa kaze znak od win xp in noce it naprej. Vidi se tudi kurzor od miske. Kaj delam narobe? A sem mogoce v nastavitvah ghosta izbral napacno opcijo?
Mr.B ::
Ok. Disk priklopi, in pridi v winse, da rečejo da os zaznali novo opremo itd...
Naredi boot diseto, najo skopiraj ghost exe datoteko.
Štartaj sistem z disketo, in vpiši ghostxx.exe -ntil, in kloniraj disk na novi. Ugasni računalnik, ter zamenjaj kable in bi se ti moral sistem bootati normalno.
Naredi boot diseto, najo skopiraj ghost exe datoteko.
Štartaj sistem z disketo, in vpiši ghostxx.exe -ntil, in kloniraj disk na novi. Ugasni računalnik, ter zamenjaj kable in bi se ti moral sistem bootati normalno.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
bvogri ::
Ghost si nared na boot disketo. V win zazenes ghost nato das ghost utilities. Bootas z disketo nato prklops star disk(sorse) na slave, nov disk(destinacion) das na master. Bootas z disketo in izberes v progrmu disk -> to disk Izberes vir podatkov in lokacijo snemanja in to je to. Če nisi glih lev v računalništvu ti mora ratat
dady ::
Sej jest sem to delal z boot disketami. A pa se da to tako nardit, da skopiras samo eno particijo, torej c: in ne celega diska? Ker bi rad potem naredil image da ga lahko naslednjic uporabim in ce bo to 80gb velik image lahko kupim se en disk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako prenesti celotno vsebino diska na nov disk?Oddelek: Programska oprema | 3987 (3701) | BigWhale |
» | Kopiranje diskaOddelek: Programska oprema | 2539 (2153) | Preseren |
» | Northon Ghost 2003 for the dumbOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1132) | Cokolesnik |
» | Kopiranje disk to diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1359) | Kriko |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2388 (1759) | BlackHole |