Forum » Kaj kupiti » Mp3 predvajalnik
Mp3 predvajalnik
lsadar ::
Kupujem mp3 predvajalnik, pa ne vem za kaj naj se odločim. V izboru prednjači ipod mini, ampak bi vseeno prej še malo pogledal okoli pa me zanim, če kdo ve za kakšne teste mp3 predvajalnikov?
- polepsal: OmegaBlue ()
gigaherz ::
V enem Monitorju je bil test MP3 predvajalnikov, sam ne vem kdaj.
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"
BlackHole ::
Odvisno kakoliko prostore potrebuješ. Če ti je dovolj 256 ali 512 Mb, ti priporočam Muvo-ta od Creative. Ga imam sam in sem totalno zadovoljen z njim. Velik je za 2 AA6 bateriji (deluje na eno) in skoraj brez teže, ima dovolj funkcij (več načinov play mode, custom EQ, record voice,...) in USB 2.0 priključek.
nodrim ::
če bi kdo mel MP3 predvajalnik za manj kot 20.000 SIT z 256 MB pomnilnika.. naj me kontaktira na mejl nodrim@email.si
gre pa za neko kao ne preveč name zadevo, ki se jo da uporabit tudi kot USB disk
več podatkov dobite na tem linku
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie...
- ne bo kupljen tukaj.. gre pa za isti model... barv žal ne moremo kaj posebej izbirat...
- na voljo bojo pa kaki 2-3 komadi... cena nekje med 15-20 jurjev (naročeni so iz Hong Konga in pridejo čez kak teden ali dva)
gre pa za neko kao ne preveč name zadevo, ki se jo da uporabit tudi kot USB disk
več podatkov dobite na tem linku
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie...
- ne bo kupljen tukaj.. gre pa za isti model... barv žal ne moremo kaj posebej izbirat...
- na voljo bojo pa kaki 2-3 komadi... cena nekje med 15-20 jurjev (naročeni so iz Hong Konga in pridejo čez kak teden ali dva)
BlackHole ::
S slušalkami sem zadovoljen, edino kar je, ne smeš preveč glave obračat, ker ti ven padejo. To je pa itak neizbežno pri teh, ki se samo vtaknejo v uho.
gigaherz ::
Muvo je kul, ker je ful majhen, drugače pa mislim, da bo Ipod-mini prišel v Evropo avgusta. Jaz premišljujem o nakupu navadnega Ipod-a, sam se nisem še odločil.
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76875 (32573) | M.B. |
» | Prenosni mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2414 (1486) | dragoonka |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2458 (2016) | OSA |
» | Mp3 Predvajalnik [15-20 GB] - USB HostOddelek: Kaj kupiti | 1525 (1411) | __luka__ |
» | mp3 predv. z vhodom za USB Key?Oddelek: Zvok in slika | 1163 (1053) | Avian |