Forum » Programska oprema » Presnemavanje zascitenih audio CDjev
Presnemavanje zascitenih audio CDjev
Hammer123 ::
zaščitene - ne tko govort! zaklenil te bojo! drgac pa to sploh ni problem: lahko z nerotom samo prepečeš(lahko tud samo image nardiš), če pa še hočš dat u mp3 format maš pa ne netu freerip(www.mgshareware.com). to je pa nek osnoven shareware za ripanje.
zmiki ::
Ja ne morem z nerotom ce mi ga ne prepozna. V tem so zasciteni, pa naj me zaprejo saj imam tudi original.
Tomay ::
Na koncu muzike je en pas ki zgleda malo drugače (pribl 3mm). Tisto pobarvaj na enem delu (1cm) pa bo.
Voodoo 4Ever
DarwiN ::
Pa pazi da neboš še kakšnega komada zraven pobarval...
eh, Clone CD raje uporabi !!
eh, Clone CD raje uporabi !!
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
glinik ::
Kaj te nekaj klobasate. Kolega Daewin, jaz imam bolšo idejo...
Jaz uporabljam CDex, deluje kot ura!!! Glih zdaj presnemujem CDje
Lp
Jaz uporabljam CDex, deluje kot ura!!! Glih zdaj presnemujem CDje
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Hammer123 ::
ja čeprov daemon tools z alkoholom120% vred so zlo priporočljivi( sam sem to ugotovil na žalost šele pred kratkim!)
Hja CDex glih ne delujejo kot urica. Nekatere stare cd bp presnames, samo zascitene pa ne. Dam select ali pa select all hocem spremenit v Wav [F8] in mi rece nimate izbranih komadov, prosim izberite komad z liste in tako v nedogled.
Han ::
BlindWrite, CloneCD, Alcohol 120%, AnyDVD - s temi programi IN ustreznim CD/DVD pogonom lahko prebereš zaščiteno ploščo...
mchaber ::
>zaščitene - ne tko govort! zaklenil te bojo!
Po zakonu ima vsak lastnik zgoščenke pravico narediti eno kopijo.
Po zakonu ima vsak lastnik zgoščenke pravico narediti eno kopijo.
Tero ::
Pri zaščitenih cd-jih si lahko vsak naredi eno kopijo za zasebno uporabo.
Nekateri cdji so prav trdoživi. Ponavadi je kriva sama strojna oprema - cdromi. Če ne dela na enem cd-romu probaj na drugem, tu ponavadi ni tolko odvisno od programa
Nekateri cdji so prav trdoživi. Ponavadi je kriva sama strojna oprema - cdromi. Če ne dela na enem cd-romu probaj na drugem, tu ponavadi ni tolko odvisno od programa
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
glinik ::
zmiki: jaz res ne vem zakaj ti ne deluje. Meni je do zdaj čisto vse cdje "presnelo". Pa si vse komade označil, katere si hotel presnet? To meni tudi napiše, če jih ne označim. Daj mail, pa ti lahko CDexa pošljem.
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
glinik: ne rabis mi posiljad cdEx sem si ga snel. Jasno da sem oznacil.
Se bolj me jezi, da je na istem cd enkrat prepoznal "oznacene " file, no ja vse razen prvega in zadnjega, zdaj sept noce nobenega
MR: tudi shift ne pomaga
Se bolj me jezi, da je na istem cd enkrat prepoznal "oznacene " file, no ja vse razen prvega in zadnjega, zdaj sept noce nobenega
MR: tudi shift ne pomaga
BoBi ::
No, za kopirat audio CDje je itak najbolš Exact Audio Copy (www.exactaudiocopy.de). Za zaščitene in nezaščitene, tko da v vsakem primeru uporab ta program. Samo nastavt ga morš prav, da ti kopira brez napak. Zelo priporočam.
Boro ::
Maš en program ALCOHOL 120%, kater ti nardi kopijo oz. slike skoraj vse CD-jev (tud zaščitenih) :):):)
jos69 ::
Tudi sam se trenutno zajebavam in živciram z enim takšnim Cd-jem.
Poskusil sem z Easy CD-Da extractor,EAC,CDex......in pri vseh programih mi zripa v mp3 komade samo tišino!Cel album je 10 komadov samo tišina.A moram kaj nastaviti ?
Poskusil sem z Easy CD-Da extractor,EAC,CDex......in pri vseh programih mi zripa v mp3 komade samo tišino!Cel album je 10 komadov samo tišina.A moram kaj nastaviti ?
Pyr0Beast ::
Na win 95 se da vse presnet k ne podpirajo nobene zaščite
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9336 (7542) | charly5650 |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13120 (7637) | Geronimo11 |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2384 (1904) | icek |
» | Kako z novejših CD jev mp3 narestOddelek: Zvok in slika | 1647 (1276) | zvitorepec |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2243 (1840) | celica |