Forum » Izdelava spletišč » spletna stran kot namizje
spletna stran kot namizje
DuLE_ ::
Zdravo,
Imam eno težavo, rad bi si naredil desktop namizje v stilu internet strani se pravi *.html, vendar ne vem kako bi naredil linke, s katerimi bi rad zaganjal recimo winamp.exe, ker če uporabim "a href" funckijo, se mi izpiše če zelim izbran exe file downloadat, ne odpre mi programa, ve kdo kako to izvesti?
LP
Imam eno težavo, rad bi si naredil desktop namizje v stilu internet strani se pravi *.html, vendar ne vem kako bi naredil linke, s katerimi bi rad zaganjal recimo winamp.exe, ker če uporabim "a href" funckijo, se mi izpiše če zelim izbran exe file downloadat, ne odpre mi programa, ve kdo kako to izvesti?
LP
<-- sem ti spremenu naslov da je bolj razumljiv-->
- spremenil: Tody ()
dr_gee ::
To tudi mene zanime, ker sem si že naredil eno desktop stran ko je slika linkana na igrico. Vendar se mi je ob kliku odprlo to kot dulexu ne pa igrica.
Why my mouse doesnt work in DOS?
pivmik ::
Poskusite tako, da namesto naslova file:// ali C:\ vpišite link:
a href="shell:C:\Igre\Doom 3\doom.exe"
a href="shell:C:\Igre\Doom 3\doom.exe"
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 347240 (6377) | sunniegoldie |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7232 (6239) | Jackass |
» | PHP autentikacija - problemOddelek: Izdelava spletišč | 1613 (1418) | krho |
» | Event na linku, zelo tricky!Oddelek: Izdelava spletišč | 1301 (1128) | Phoebus |
» | izdelava podstraniOddelek: Izdelava spletišč | 2051 (1881) | Bob Rock |