Forum » Pomoč in nasveti » VCD in kodeki
VCD in kodeki
mohha53 ::
Pozdravljeni!
Najprej moram povedati, da sem probal najti odgovore sam, tudi na sloteku, vendar jih nisem.
A mi lahko kdo pomaga razložiti, kako zaigrati VCD. Meni to ne rata!!
Imam instalan Gordian Knot 1.6, Daemon tools (pa tudi Alcohol 120%), gledam pa običajno z BSPlayerjem, včasih tudi z Media Classic.
Ta problem sem imel že večkrat, pa sem vse skupaj pustil, sedaj pa ne bo šlo. Javlja mi neke errorje, pa da manjkajo kodeki (ne mi rečt, to bo to, ker sem poskusil že skoraj vse, ki so na netu!!!!)
Za natančnejšo pomoč se vam zeloooooooooo zahvaljujem!
Myk
Najprej moram povedati, da sem probal najti odgovore sam, tudi na sloteku, vendar jih nisem.
A mi lahko kdo pomaga razložiti, kako zaigrati VCD. Meni to ne rata!!
Imam instalan Gordian Knot 1.6, Daemon tools (pa tudi Alcohol 120%), gledam pa običajno z BSPlayerjem, včasih tudi z Media Classic.
Ta problem sem imel že večkrat, pa sem vse skupaj pustil, sedaj pa ne bo šlo. Javlja mi neke errorje, pa da manjkajo kodeki (ne mi rečt, to bo to, ker sem poskusil že skoraj vse, ki so na netu!!!!)
Za natančnejšo pomoč se vam zeloooooooooo zahvaljujem!
Myk
jeso ::
Uporabi kak program za gledanje dvd-jev...potem pa lepo gledaš isto kot da bi bil dvd.
PowerDVD bi bil v redu naprimer (najbrž si enega takih programov dobil zraven dvd roma, če ga imaš).
lp,
jeso
PowerDVD bi bil v redu naprimer (najbrž si enega takih programov dobil zraven dvd roma, če ga imaš).
lp,
jeso
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7102 (6549) | Cervantes |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28545 (18862) | Mitko_R |
» | Vaš najljubši medijski predvajalnikOddelek: Programska oprema | 2634 (2240) | roli |
» | muzika na DVD-ju???Oddelek: Zvok in slika | 2347 (2111) | matrix2 |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2138 (1682) | luni |