Forum » Loža » Sodnik za prekrške
Sodnik za prekrške
Mihc89 ::
Zadeva je sledeča. Pred skoraj 2- ma letoma sem napihal 0.66 promila. Do sedaj sem se že dvakrat pritožil pri sodniku a ne preveč uspešno. Zanima me, kam naj sedaj naslovim tretjo pritožbo, saj v obrazližitvi ne piše ne rok za pritožbo, ne kam poslati le to.
ali3n ::
Tja od koder so ti poslali?
Si prepričan, da nikjer ne piše "pravni poduk: bla bla bla, yada yada yada.."?
Si prepričan, da nikjer ne piše "pravni poduk: bla bla bla, yada yada yada.."?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
nurmaln ::
Vsaka odločba mora vsebovati pravni poduk (kam in v katerem roku se lahko pritožiš). O pritožbah na odločitev sodnika za prekrške sicer odločajo na senatu za prekrške, ampak samo pritožbo ti praviloma pošlješ tja kjer je bila odločba izdana. Če ti uspe zadevo zavlečt toliko, da bo minilo 2 leti od prekrška si rešen...
Ravno to je problem, da do sedaj 2X je bil dopisan pravni poduk. zdaj pa ni o njem ne duha ne sluha?
ThinMan ::
Po kmečko: Jebi ga, boš pa plačal (so ti zavrnili pritožbo) :)
To je seveda moje osebno mnenje.
LP,
Flade
To je seveda moje osebno mnenje.
LP,
Flade
OZZY ::
Kronik ....Vudum, da So te že enkrat prej dobil.
Kok pa moreš plačat če smemmo zvedet.
Kok pa moreš plačat če smemmo zvedet.
Go with the flow.
||_^_|| ::
No, zdej pa se povej kok bos mogu placat vsega skupi pa kok bi placal ce se ne bi pritozeval.
Ja za plačat je 50 kazen +40 sodnik (brez pritožb 25) . Še sreča da bomo še dolgo študenti
No zdej pa povej, a ne bi blo bols ce bi placal unih 25k in se neki naucil iz tega kot pa da mas zdej 90k za placat. Ker si najverjetneje dejansko bil kriv in si napihal, na kaksni osnovi si sploh koval pritozbo?
To da bos student, kaj si mislil s tem? Ker ze dolgo ni vec tako da smo studentje imuni na placila kazni. Po novem lepo obresti tecejo ce ni kesa, blokirajo ti TR in vse kar kapne gor je njihovo. Ne glede na to kaj si.
AndrejS: mislm da se nima kam vec prtozit, ker je to finisirana zadeva.
P.s. Mihc: sej ne da bi ti zelel karkoli slabega, ampak sam nasvet, da vcasih nima smisla vodit bitke sploh pa ne z mlini na veter. Ce razumes.
To da bos student, kaj si mislil s tem? Ker ze dolgo ni vec tako da smo studentje imuni na placila kazni. Po novem lepo obresti tecejo ce ni kesa, blokirajo ti TR in vse kar kapne gor je njihovo. Ne glede na to kaj si.
AndrejS: mislm da se nima kam vec prtozit, ker je to finisirana zadeva.
P.s. Mihc: sej ne da bi ti zelel karkoli slabega, ampak sam nasvet, da vcasih nima smisla vodit bitke sploh pa ne z mlini na veter. Ce razumes.
SkIDiver ::
Črtica_mož kaj te ne strpajo več za zapahe in te tam mučjo tolk časa dokler ne odslužiš vsote katero moraš plačat?
Nevem natancno kako je s tem, sam mislim da je zdej tko da te se strpajo v zapor ampak tam ne "odsluzis", ko prides ven dolg se vedno ostane.
Cilj je dobit denar od krsitelja ne? No, kaj mas rajsi:
a) placas in si free
b) gres v cuzo ampak se vedno mors placat
Dokaj efektivno za moje pojme
a) placas in si free
b) gres v cuzo ampak se vedno mors placat
Dokaj efektivno za moje pojme
ADF ::
Po starem zakonu si se lahko pritožil 2x in mislim, da se je to ža zmanjšalo na 1x (ali pa se bo). Malce bi se moral izogibat poštarju, pa bi bilo. Slišal pa sem, da bodo s 1. jan. 2005 vse kazni zastarale, saj bodo "resetirali" sodni sistem, da bo lažje sproti obratoval. Če nebi prevzel te odločbe, bi imel morda še kakšno možnost, sedaj pa je odločba že pravnomočna in vročena tako da ti ne preostane nič drugega kot da plačaš.
Drugič se vinjen bolj previdno izmikaj policijskim kontrolam.
Drugič se vinjen bolj previdno izmikaj policijskim kontrolam.
ABX ::
Kaj velja polovička v tem primeru?
Zadnjič sem se skešil za 100.000 (skupaj z stroški) pa me zanima če velja 50% popust, ker sem takoj plačal?
Zadnjič sem se skešil za 100.000 (skupaj z stroški) pa me zanima če velja 50% popust, ker sem takoj plačal?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovne naloge ki niso navedene v pogodbi o delu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18212 (16274) | NonPlusUltra |
» | Uklonilni zapor (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13847 (10422) | Keyser Soze |
» | Zahteva za sodno varstvo - pomočOddelek: Loža | 13650 (13180) | St235 |
» | Obvestilo Redarstva (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9428 (7056) | globoko grlo |
» | Plačilo kazni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10594 (8481) | Airskull |