» »

Vaši Programi !

Vaši Programi !

capitanoss ::

OJ !

Me zanima če delate vi dobre programe v visual basicu ? Daj pokazite malo kaj ste naredili ! Če so programi veliki do 1 MB mi pošljite na ta mail . Me res zanima kak ste dobri v VB

Jaz naredim program lep potem pa mam težave s kodami !
Kje ste zdaj vsi ?

Monster ::

ja jest delam programe v VB-ju.. Sm totalni razvoj je blo neki za državno drgač pa sem naredu RIsk zdej pa delam na eni BOLJŠI verziji riska..:\

Kapa kej ti delaš.. RAzvijaš
Ka zaboga...

capitanoss ::

Delam razne začetniške programe. Sem začetnik (ne popoln) Drugače mi kar gre mam pa težave ko treba kodo vtipkat
a maš kakšen spisek kod ?
Kje ste zdaj vsi ?

Elemen_T ::

Nekaj stvar sem postoril v Perlu, PHP in predvsem C++, kakšne malenkosti pa tudi v VB ki btw sux.-VBju bi lahko rekli šolski programski jezik.>:D

Lunik ::

jest sem nekaj delal v vb-ju, zdaj se mi pa ne da več. Flash rulz :)

Flash je ja kurac sej lahk sm delaš neke kuirčeve videje pa ni skojar nikakršne kode
sm programiram tud v C++(cca pred 3 meseci) p že vem dosti pa vem o delphijo programirat sm se mi dozdej v VB zdi še bnajbolje ker je easy fast and cool ..:P
Ka zaboga...

Freak ::

jst pa programiram v delphiju-je cool, enostaven in enostavno najboljši!>:D

Monster: FLASH KURAC?? Ti sploh nimaš pojma, kva lohk vse v Flashu narediš, ne govort da so samo eni videi! Če bi videl, kok ma pr moji strani EN knof kode, bi verjetno hitro spremenu mnenje. (je pa res da sm malo zakompliciral :));((
VB je res ful izi (ta osnovno...), ampak se zna tut zlo zakomplirat.

Pa še to Sam (tko kot je j3st reku) ne mi čez flash govort;((

Binji ::

Jst sm edin neki v Basicu delal (Visual in uni tastari), pa sm mel prevc sole da bi se kej dosti poglobil. V tastarem sm sicer neki naredu sam je vse tekstovno.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

lordgreg ::

c ownz

ja pa ka še FLASH je kurac pa se ga je sama grafika pa makroti.. pizda to ni programiranje... Valda da se lahk orng zakomplicira, ker so ga sami makroti pa moraš velik delat..

VB je TA BOLJI programerski jezik.. je fast za nardit easy za vzdrževat in ma VELIKKKKKK funkcij..

Marsikoga moti to da je naprednejši jezik in zato ne dela tk hitr sm poglejte z njim lahk delaš VSE, ej VSE pa še na easy.. Velik firm ga uporablja ker je fast itd..

Ka zaboga...

vb je kul, Flash je pa ŠE BOLJ KUL :P
povej mi kva si ti npr naredu v flashu? Kakšni makroti dej ne me... Flash ma svoj programski jezik imenovan ActionScript, število funkcij je sicer malo omejeno, ma pa verjetno vse tiste, ki jih ti uporabljaš v VB-ju :D
Grafika pa itaq rulz.

sifu ::

ja dej nej mi en nardi quake V. u flashu ce zna kdo:D

mislem da tuki govorimo o programskih jezikih; isto bi lohk jest reku da ma ACAD svoj programski jezik in da je sploh in ohhh ql>:D

hm. no ja, saj maš prow, ampak tud v vb-ju bi ga malo težko naredu :D.

pr flashu me mot samo to, da je težko risat pa še grde slike so! Zgleda kot risanka

Freak, če bi znal risat, bi ti ratale lepe slike. V flashu se da narisat svašta... Jest raje rišem v flashu, kot v corelu (v corelu sicer ne znam najbolje :8):D).

Loki ::

Safu v bistvu ze obstajajo razne igre v flashu, sam da nimajo kvakove grafike, locljivosti....

Vec tukaj.
I left my wallet in El Segundo

blank3_ ::

Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.

_fim_ ::

Jez bom podprl Monsterja. VB rulz!!! Delaš brez problemov, funkcij k smetja, je hitro....

P.S
Monster: ej ka s že naredo kaj z tistim k si enkrat dol z neta vleko (SDK)?

sifu ::

a ma kdo linke od kaksnih strani kjer bi lohk potegnu recimo:

visual c++
visual basic
delphi

itd:O

Delphi je program vreden več tisoč mark! Dvomim, da ga lahko dobiš kje na netu, edin demo al pa trail!:\

čuj najdi si kakega pirata na ircu ker jest sem si tk to nabavu sm ko je on nehu delat mel je pa

visula studio 6
delfi 5(i think)
pa borland visual c++ 5

pa najdi si ga pač
Ka zaboga...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visual Basic.NET - za začetnika ?

Oddelek: Programiranje
304768 (3887) mHook