Forum » Zvok in slika » Neskladnost, zaostajanje zvoka v videu - kateri kodek je kriv?
Neskladnost, zaostajanje zvoka v videu - kateri kodek je kriv?
tebodi ::
Nekaj časa nazaj sem ugotovil, kaj je bilo krivo, da mi je v nekaterih videih zvok zbezljal naprej od slike, do te mere da se sliši čisto neka druga scena namesto tiste ki se dejansko dogaja.
Krivda je bila na strani kodeka za zvok, ki ga je bilo treba zamenjati z nekim drugim, mislim da je šlo za neko "open" različico.
Ampak vmes sem moral na novo vse instalirati in sedaj na netu ne morem najti iste rešitve problema. Pa se spomnim, da sem se že prvič fejst namatral.
Mislim da je bil kriv AC-3, lahko pa da gre za kateri drug kodek za zvok...
Je kdo morda rešil to težavo?
Hvala!
Krivda je bila na strani kodeka za zvok, ki ga je bilo treba zamenjati z nekim drugim, mislim da je šlo za neko "open" različico.
Ampak vmes sem moral na novo vse instalirati in sedaj na netu ne morem najti iste rešitve problema. Pa se spomnim, da sem se že prvič fejst namatral.
Mislim da je bil kriv AC-3, lahko pa da gre za kateri drug kodek za zvok...
Je kdo morda rešil to težavo?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z divx filmiOddelek: Programska oprema | 1383 (1302) | podtalje |
» | Kje dobiti kodek za predvajanje VCD oz. SVCD datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1166) | neres |
» | Divx - problem ogleda na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (859) | mkovac10 |
» | BorgTV?!? capture > kodek problem!Oddelek: Sedem umetnosti | 1389 (1198) | Bx |
» | film .vobOddelek: Zvok in slika | 1746 (1580) | nojus |