Forum » Pomoč in nasveti » 9800 SE ne dela
9800 SE ne dela
dolenc ::
No zadeva je sledeča, mam radeona 9800SE ki je po mnogih poskusih popolnoma delujoč(beri: brez artefatcov). No in da bi malo izbolšav hlajenje sem zadevo namazal z artic silver 5. Nazaj našponov hladilnik in vstaviv v računalo. Sedaj zadeva ne deluje!!! 2krat se je comp še zagnal in je zmrznil že pri štetju rama. A obstaja možnost da sem kje po grafi kej s termalko popacal, al pa da sem kej uniču ko sem jo pucov z acetonom? Če se komu karkoli sanja bo več kot dopbrodošel tlele ;)
Caligula ::
Poglej, ce si jo dobro notri vstavil. Pa da nisi RAMov al pa kakh drugih kablov zdrmal pa da ni kje kak koscek kovine ali zice, ki bi stike proizvajal. Sama pasta pa ni prevodna.
A je možnost da se je grafa na kaki način uničla? Sej grem dans do kolega da sprobam če je slučajno kej comp kriv.
ferdo ::
kero osnovno ploščo imaš?
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Gigabyte 7n400e-l, če slučajno miselte da zarada kakega agp 8x ne dela dvomim da je to. Je pa čudno ker grafa JE delala, vse dokler nisem odstranil hladilnika. Sej aceton ni mel kej škodit? Sem počel to že z večimi grafami tud z r9800pro pa ni še nekjer tko delalo(oziroma nedelalo).
No zadevo sem poštimov in kdo bi si misliv, rami so bili premaknjeni! Sem klev še pol ure. No sej z računalnikom sva fizično obračunala in sedaj je vse vredu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI 9700 PRO ne delaOddelek: Strojna oprema | 1877 (1254) | rockeye |
» | sem ubil r9800? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5583 (3065) | Tilen |
» | Spet, Powercolor 9800SE?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4865 (3625) | PCman |
» | jutri grem v pelugo po X800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3823 (2476) | DjTonic |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4391 (3255) | Tilen |