Forum » Pomoč in nasveti » Messenger na pocket PC IPAQ 3850
Messenger na pocket PC IPAQ 3850
zvery1 ::
Zdravo!
Najprej lep pozdav iz Amerike natancneje iz drzave Washington - ja tudi tu mi brez slo techa ziveti ni:)
Mam en problem, na mojem pocket pc-ju ne dela messenger ker je kao neka nekompatibilna verzija.
Rad bi si snel novega iz neta pa noce noben delat ker napise da nimam taprave naprave.
Procesor je strong ARM, windowsi so CE 3.0. Ve mogoce kdo za kaksen program ki bi mi omogocil da bi se povezal
na messenger preko pocket pc-ja?
Tle mam blizu COMPUSA tko da ce gdo rabi kaksno zadevo ki jo je zelo tezko dobiti naj pove pa bomo zrihtal.
Lep pozdrav!
David
Najprej lep pozdav iz Amerike natancneje iz drzave Washington - ja tudi tu mi brez slo techa ziveti ni:)
Mam en problem, na mojem pocket pc-ju ne dela messenger ker je kao neka nekompatibilna verzija.
Rad bi si snel novega iz neta pa noce noben delat ker napise da nimam taprave naprave.
Procesor je strong ARM, windowsi so CE 3.0. Ve mogoce kdo za kaksen program ki bi mi omogocil da bi se povezal
na messenger preko pocket pc-ja?
Tle mam blizu COMPUSA tko da ce gdo rabi kaksno zadevo ki jo je zelo tezko dobiti naj pove pa bomo zrihtal.
Lep pozdrav!
David
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
Yeznick ::
Probaj naložiti Windows Mobile 2003. V teh winsih in na IPAQ 3870 mi je delalo super. Če rabiš te winse, ti lahko pošljem image. Samo mejl daj. cca 15 MB je velik. PS. A lahko malo pogledaš v CAMPUSu, če lahko dobiš kakšene TREO telefone in koliko kaj stanejo? Tnx. LP
Yeznick
zvery1 ::
Helou!
Ja bom probal naloziti te winse gor pa bomo vidl kako bo, sam mal se bojim da se nebi kej zataknil pri instalaciji ker
menda popravilo narobe flesanega dlancnika ni poceni.
Za te telefone bom pa pogledal, itak moram v cetrtek tja po wireless kartico.
LP
David
Ja bom probal naloziti te winse gor pa bomo vidl kako bo, sam mal se bojim da se nebi kej zataknil pri instalaciji ker
menda popravilo narobe flesanega dlancnika ni poceni.
Za te telefone bom pa pogledal, itak moram v cetrtek tja po wireless kartico.
LP
David
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
Yeznick ::
Ne se bat. Meni je čisto v redu naložil winse gor. Pa itak lahko narediš backup, tako da brez skrbi.
LP
LP
Yeznick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako na Pocket pc na novo naložiti windowse?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2367 (2118) | JetStream |
» | lastniki dlančnikov IPAQ 3630 pomoč!!Oddelek: Strojna oprema | 1437 (1300) | matrix2 |
» | Windos 2002 ali 2003 za IPAQ-kje dobit?Oddelek: Mobilne tehnologije | 988 (920) | Caligula |
» | Win2k problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1103 (993) | frenk |
» | Test Compaqovega Ipaqa 3850Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1929 (1929) | Boeing |