Forum » Omrežja in internet » Statičen IP
Statičen IP
Rokomah ::
Sem imetnik ADSLa in naročnik standardnega paketa SIOLa.
Pred nedavnim sem pridobil statični IP naslov . Doma imam dva računalnika povezana v omrežje "small office network" in sem v preteklosti brez težav pristopal na net, tako samostojno samo z enim ali z obema hkrati, skratka brez omejitev.
Sedaj, ko pa imam statični IP pa lahko samo z enim naenkrat, nikakor pa ne z obema hkrati.
Pozna kdo rešitev za to?
Hvala
Pred nedavnim sem pridobil statični IP naslov . Doma imam dva računalnika povezana v omrežje "small office network" in sem v preteklosti brez težav pristopal na net, tako samostojno samo z enim ali z obema hkrati, skratka brez omejitev.
Sedaj, ko pa imam statični IP pa lahko samo z enim naenkrat, nikakor pa ne z obema hkrati.
Pozna kdo rešitev za to?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim za pomoč glede nastavitve switchaOddelek: Omrežja in internet | 2812 (2687) | ross|e20 |
» | kako najceneje povezati dva pcja ?Oddelek: Strojna oprema | 1138 (962) | TribesMan |
» | kako povezat 2 računalnika preko switcha ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 900 (810) | perci |
» | statični IPOddelek: Omrežja in internet | 6119 (5261) | Bakunin |
» | Vezava 2 računalnikov - winXP + ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1386 (1201) | _HAL_ |