Forum » Pomoč in nasveti » Problem s pekačem
Problem s pekačem
Puff_Dedo ::
Ojj!!
Mam "velko" težavo s pekačem.Jst sicer mam dva cd-roma,oz.en writer in en pač navaden cd-rom.Ko hočem kej zapečt,mi program,odpre okno kateri pekač nj izberem in pol mi pokaže samo virtual device.Ker nimam kej druzga za izbrat,izberem seveda virtual device in pol dam zapečt cede na katerega mi ne zapeče NIČ!!!
Prosim,pomagajte mi rešit ta problem!!
TNX
Mam "velko" težavo s pekačem.Jst sicer mam dva cd-roma,oz.en writer in en pač navaden cd-rom.Ko hočem kej zapečt,mi program,odpre okno kateri pekač nj izberem in pol mi pokaže samo virtual device.Ker nimam kej druzga za izbrat,izberem seveda virtual device in pol dam zapečt cede na katerega mi ne zapeče NIČ!!!
Prosim,pomagajte mi rešit ta problem!!
TNX
No one fights alone!!!
FiKi7 ::
Ne vem kakšen program uporabljaš, vendar zgldeda da ti ne prepozna writerja.
Poskusi posodobit program(update) ali pa poskusi kakšen drugi program za snemanje CD-jev.
Poskusi posodobit program(update) ali pa poskusi kakšen drugi program za snemanje CD-jev.
zee ::
Poglej tudi kako je z nastavitvami Master/Slave, če sta oba na Master oz. Slave ti bo delal samo eden od obeh pogonov.
pviran3 ::
Pomije maš prestr software in v tistem pekač še ni podprt. Poskusi najnovejši nero ali kaj podobnega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD/CDRW NEC AD-7173A Bulk 18x - ProblemOddelek: Strojna oprema | 1186 (1177) | Alirio |
» | Resne težave s kompom....Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (804) | BrokenSouŁ |
» | Teac Počasna peka??!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1682) | bf4ed |
» | Problemi s TEAC CD-W540EOddelek: Strojna oprema | 1940 (1576) | Dami |
» | Nero + teacW516EBOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (891) | PupaSuchen |