Forum » Loža » Kje bi mi prodal??
Kje bi mi prodal??
TribesMan ::
Mensezdi da je edn enkrat tole že spraševal sam nevem točn kje. Uglavn gre za to da mam doma okol 500 CDjev in počasi mi že zmankuje placa in zdej me zanima če kdo ve, kje prodajajo tiste plastične srajčke (kot jih naprimer prilaga Joker k Tlačenki) za CDje. Sm že preisku boga in dva pa nism nč najdu. Če pa jih je slučajn kdo že kupval naja pa se prosim hitro izusti kje. PLIZ ker drgač se bom utopu u CDjih
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
kuzifix ::
Mislm da majo neki podobnga u Big Bangu na Copovi. Drgac majo pa tud ovitke za 200 cdjev ... Kr prirocna zadevscna.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
Avenger ::
Važno je da veš kaj iščeš, išči pa tole: moj kolega, ki je DJ, ma namreč luštno priročne kao mapce, zgledajo tko nekak k akte, in grejo na en "list" po 4 cdji, torej dva na vsaki strani. Lokh ga vprašam kje je kupu, sam mislm da boš že prej najdu....
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Kekec ::
V Big bangu imajo to sem ze sam kupil!, vzames tiste v katero gredo 2 cdja na vsako starn eden vmes sta locena s plastjo in v eni skatli je 50 vreck torej 100 CD-jev!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pisanke (.si cd ji) probelmi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6448 (4868) | DeLonghi |
» | Natega s CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1055) | 3LeR. |
» | Kje mate spravljene CDjeOddelek: Loža | 1566 (1215) | Gh0st |
» | Kje v Slovenjij dobit najbolj poceni CD-R medije ?Oddelek: Kaj kupiti | 1438 (1050) | SpiDEr8 |
» | Prazni CD-ji...Oddelek: Kaj kupiti | 1923 (1593) | krucymucy |