Forum » Operacijski sistemi » Low Level Format
Low Level Format
ggospe ::
Lp!!!
Mam Maxtorjev disk 80Gb uporablam Win Xp Pro!
In tko jst naekrat hocm formaterat komp. in ko dam not cd z Win Xp pa sm pol tm k mors razdelit particije a ne, mi napise you dont have accses to the disk in wse dela zelo pocasi 5 min rabi od tega ko prizgem komp. do Insatalacije Win Xp
In potem jst nardim Low Level Format s programom MAXLLF oz. LLFUTIL v LBA mode in mi ne nardi k mi na koncu javi eno napako, potem dam tm k me uprasu ce hocm v LBA mode pa mu recm da ne,potem mi nardi.
Disk mi zazna => nardim particijo ampk noce zacet nalagat Win Xp
Zanima me kaj bi mogu nardit ?
Kaj se mi je pregrel ?
Kako nardit High Level Format ?
Kaksna resitev ?
Mam Maxtorjev disk 80Gb uporablam Win Xp Pro!
In tko jst naekrat hocm formaterat komp. in ko dam not cd z Win Xp pa sm pol tm k mors razdelit particije a ne, mi napise you dont have accses to the disk in wse dela zelo pocasi 5 min rabi od tega ko prizgem komp. do Insatalacije Win Xp
In potem jst nardim Low Level Format s programom MAXLLF oz. LLFUTIL v LBA mode in mi ne nardi k mi na koncu javi eno napako, potem dam tm k me uprasu ce hocm v LBA mode pa mu recm da ne,potem mi nardi.
Disk mi zazna => nardim particijo ampk noce zacet nalagat Win Xp
Zanima me kaj bi mogu nardit ?
Kaj se mi je pregrel ?
Kako nardit High Level Format ?
Kaksna resitev ?
BigWhale ::
Daj, zberi se, pa se enkrat napisi kaj bi rad. Ker zgleda da se sam ne ves. Pa glej, da bos stvari lepo opisal in podal cim vec informacij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | maxtor diskOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (730) | thierryhenry |
» | trdi disk okvaraOddelek: Strojna oprema | 1645 (1373) | Nande |
» | hitachi disk LBA/CHSOddelek: Strojna oprema | 1402 (1241) | Alexius Heristalski |
» | suse 9.1 + windows = ni sansOddelek: Operacijski sistemi | 912 (861) | Mikrohard |
» | Čudno obnašanje diska WD 800JbOddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1109) | urosh |