Forum » Programska oprema » Outlook - seznam map z naslovi
Outlook - seznam map z naslovi
Mercier ::
V outlooku imamo možnost nastavit (1) prikazovanje/uporabo poregistriranih map (2) s kontakti v Address Book-u (to je tisto, kar se odpre, če kliknemo na new pri izbiri prejemnikov pošte npr.).
Pri meni se prikazujejo tam mape, ki ne obstajajo. Dve contacts mapi sta preveč na seznamu. Sicer ne vsebujeta nobenih naslovov.
Ne vem natančno, kako je prišlo do tega, sem pa prepričan, da so to ostanki raznih uvažanj pst datotek.
Kako se naj znebim tega?
Uporabljam outlook 2003 na windowsih xp.
-------
1
tools>address book, tools>options
2
desni klik na mapo z naslovi>properties>outlook address book>show this folder as an e-mail address book
Pri meni se prikazujejo tam mape, ki ne obstajajo. Dve contacts mapi sta preveč na seznamu. Sicer ne vsebujeta nobenih naslovov.
Ne vem natančno, kako je prišlo do tega, sem pa prepričan, da so to ostanki raznih uvažanj pst datotek.
Kako se naj znebim tega?
Uporabljam outlook 2003 na windowsih xp.
-------
1
tools>address book, tools>options
2
desni klik na mapo z naslovi>properties>outlook address book>show this folder as an e-mail address book
- spremenil: Mercier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 1999 (1798) | novuporabnik |
» | outlook express - problemOddelek: Programska oprema | 1375 (1139) | fosil |
» | Kako se exporta iz Thunderbird-a maile in kontakteOddelek: Programska oprema | 1628 (1521) | samoj |
» | Address Book v WinXPOddelek: Programska oprema | 1596 (1457) | harvey |
» | Outlook Express adresar.Oddelek: Programska oprema | 1593 (1521) | Azz_Kikr |