Forum » Programska oprema » Kako se exporta iz Thunderbird-a maile in kontakte
Kako se exporta iz Thunderbird-a maile in kontakte
prehlajeni ::
Ojla!
Jaz moram pa iz enega pcja na drugega prenest vse mejle contacte in accounte na drugega in oba imata mozilingaThunderbird-a 0.9 . V menijih ne najdem funkcije export tko da me zanima, kako se exporta iz Thunderbird-a maile in kontakte?
HVALA & HVALA
Jaz moram pa iz enega pcja na drugega prenest vse mejle contacte in accounte na drugega in oba imata mozilingaThunderbird-a 0.9 . V menijih ne najdem funkcije export tko da me zanima, kako se exporta iz Thunderbird-a maile in kontakte?
HVALA & HVALA
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
ajagodnik ::
pojdi v C:\documents and settings\uporabnik\application data\thunderbird/profiles/'!?!?!.default/mail
in boš tam videl mape za vsak poštni račun ("application data" je skrita mapa!)
na novem računalniku nastavi račune v thunderbird in potem skopiraj datoteke iz prejšnih map v nove
za kontakte:
odpreš adress book, in pod tools najdeš export import...
LP
in boš tam videl mape za vsak poštni račun ("application data" je skrita mapa!)
na novem računalniku nastavi račune v thunderbird in potem skopiraj datoteke iz prejšnih map v nove
za kontakte:
odpreš adress book, in pod tools najdeš export import...
LP
doublemp ::
TB > Address Book > Tools > Export
edit: To je sam za kontakte. Za vse skupi pa tko k je ajagodnik povedu.
edit: To je sam za kontakte. Za vse skupi pa tko k je ajagodnik povedu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: doublemp ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4985 (1424) | markhenry |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 1995 (1794) | novuporabnik |
» | outlook express - problemOddelek: Programska oprema | 1372 (1136) | fosil |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2591 (2343) | chrush |
» | Backup Outlook expressaOddelek: Programska oprema | 1325 (1202) | TylerDurden |