Forum » Pomoč in nasveti » Čiščenje LCD zaslona
Čiščenje LCD zaslona
Grey ::
Moj zaslon je mal umazan(kapljice od kihanja, prstni odtisi,prah...). S čim naj ga očistim, ne da bi ga poškodoval?
boyan64 ::
Se mi zdi, da sem nekje prebral, da je najbolje očistiti s krpico, s katero se čisti očala. Tudi sam sem ga obrisal s tako krpico in je OK.
milica ::
Jaz ga očistim z bombažno malo-vlažno krpico. Potem pa še s suho. Brez prevelikega pritiskanja!
LP!
LP!
jurcy ::
ja z krpico za očala je kar ok, drugače pa pri kašnih čistilih pazi da ne bo slučajno ALKOHOL notri v čistilu!pa ugasn monitor k ga čistš
Microsoft ::
LCD lahka cistis z mokro krpo. Pa ne prevec pritiskat na zaslon, ker se lahko prevec upogne noter (lahko poskodujes LCD). Sej si ze menda kdaj poskusu, kaj se naredi, ce malo bolj pritisnes na zaslon?
jurcy, a je prizgan ali ne, nima veze.
by Miha
jurcy, a je prizgan ali ne, nima veze.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Grey ::
Kaj a pol vzamem eno majhno krpico pa jo navlažim z vodo (iz pipe????) pa pol pobrišem al kako? Zakaj pa ne sme bit alkohol?
Microsoft ::
Ker je zaslon iz plastike in ne iz stekla. Ce alkohol razzre to plastiko nevem, samo LCD le ni taka stvar, kjer bi to testiral.
Voda bo vredu.
by Miha
Voda bo vredu.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Golden eye ::
vodo al pa nitro razrečilo JOKE
Ja jest ga tud z krpico pa vodo spucam pa je kr OK
Ja jest ga tud z krpico pa vodo spucam pa je kr OK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golden eye ()
Cranchi ::
em mam tisto krpico za ocala, kake kaplice ze pobrisem al pa kej samo ce je pa kak flek pa negre s to krpico tko da morm kr z vodo se mal poigrat..
Get a Macintosh!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako vi čistite zapacane monitorjeOddelek: Zvok in slika | 2306 (1745) | starfotr |
» | Čiščenje očalOddelek: Loža | 6395 (5088) | peaks |
» | [LCD] ČistiloOddelek: Strojna oprema | 3853 (3096) | Gajba |
» | Čiščenje lcdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 2133 (1802) | Izi |
» | Pucanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1472) | Caboose |