Forum » Pomoč in nasveti » nenadna napaka systema
nenadna napaka systema
Business ::
Hojla strokovnjaki!
Imam eno vprašanje, ki je zelo pogosto na drugih forumih, pa vendar še nikjer nisem zasledil, kjer nekdo opiše vzrok za to dogajanje.
Stvar je sledeča. Windowsi XP pro, mi zaštekajo še isti dan, ko jih naložim in se več ne zaženejo. IIzpiše se napaka missing or currupt C:\windows\system32\config\system in da naj vstavin XP Setup CD pa v konzoli poskusim popraviti. Našel sem nekaj načinov, kako to napako popraviti, wendrar potem ni popravljenop tako kot bi moralo biti in moram ponovno naložiti sistem
No mene pa zanima kaj bi bil vzrok za takšno napako.?
Ali je možno, da vzrok v windowsovih update-tih?
Temperatura v PC ni kriva, ker sem dodatno hladil in kontroliral temperaturo.
Ped kratkim sem kupil RAM 512MB, in grafično ATI Radeon 9600 SE. Pred tem nisem imel nobenih težav.
Ostala oprema
procesor AMD XP 2000 +
Plošča ASus neka 266 nevem točno
ram 2x 256MB DDR 400Mhz , 1X 512MB DDR 400Mhz
trdi disk Maxtor 160GB + 8MB prepomnilnik
windowse XP PRO
No seveda sem menjal nazal grafično in odstranil ram pa se to še zmeraj dogaja. Inštaliral sem iz enkaga CD-ja windowse in ostale porgrame, pa mi še zmeraj zašteka in javi enako napako. Res pa je da sem zmeraj naložilk tudi update z microsoftove strani. Je možno, da so skapirali da imam kopijo CD-ja? ALi pa je vzrok kje drugje?
DAJTE NO MALO POMAGAT Z NASVETI!
LP
Business
Imam eno vprašanje, ki je zelo pogosto na drugih forumih, pa vendar še nikjer nisem zasledil, kjer nekdo opiše vzrok za to dogajanje.
Stvar je sledeča. Windowsi XP pro, mi zaštekajo še isti dan, ko jih naložim in se več ne zaženejo. IIzpiše se napaka missing or currupt C:\windows\system32\config\system in da naj vstavin XP Setup CD pa v konzoli poskusim popraviti. Našel sem nekaj načinov, kako to napako popraviti, wendrar potem ni popravljenop tako kot bi moralo biti in moram ponovno naložiti sistem
No mene pa zanima kaj bi bil vzrok za takšno napako.?
Ali je možno, da vzrok v windowsovih update-tih?
Temperatura v PC ni kriva, ker sem dodatno hladil in kontroliral temperaturo.
Ped kratkim sem kupil RAM 512MB, in grafično ATI Radeon 9600 SE. Pred tem nisem imel nobenih težav.
Ostala oprema
procesor AMD XP 2000 +
Plošča ASus neka 266 nevem točno
ram 2x 256MB DDR 400Mhz , 1X 512MB DDR 400Mhz
trdi disk Maxtor 160GB + 8MB prepomnilnik
windowse XP PRO
No seveda sem menjal nazal grafično in odstranil ram pa se to še zmeraj dogaja. Inštaliral sem iz enkaga CD-ja windowse in ostale porgrame, pa mi še zmeraj zašteka in javi enako napako. Res pa je da sem zmeraj naložilk tudi update z microsoftove strani. Je možno, da so skapirali da imam kopijo CD-ja? ALi pa je vzrok kje drugje?
DAJTE NO MALO POMAGAT Z NASVETI!
LP
Business
Dragi ::
Jst mam glih taku gb, k je eno navadno sranje, pa mi isto sranje neki piše, k pc zaženem, kaj je šla tud muja matična v 3 Pisane Metuljčke? Kaj se da to kako dokazat, bi servisirou, k je še pod garancijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudno oglašanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2361 (2014) | Grizzly |
» | dvokanalni ram v navezi z navadnimOddelek: Strojna oprema | 794 (706) | ender |
» | Pc se občasno resetira?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1108) | boset |
» | rami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (999) | patriot10 |
» | PC Mark 2002 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 13194 (9607) | DjTonic |