Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri predvajanju DVD-ja!
Problem pri predvajanju DVD-ja!
Windi ::
Vem, da sem tudi jaz že tečen s tem, ampak si ne morem nič pomagati.
Danes sem si kupil DVD pekača NEC 2510A in sem si posnel tri filme avi format kot data in problem je v tem, da mi prvih 5 sekind predvaja zvok in sliko, takoj zatem pa mi začne utripati in samo zvok gre naprej. Uporabil pa sem DVD+R plošček. Mi lahko kdo prosim pomaga kaj sem naroba naredil oz. moram uporabiti DVD-R plošček.
Hvala!
lp, Borut
Danes sem si kupil DVD pekača NEC 2510A in sem si posnel tri filme avi format kot data in problem je v tem, da mi prvih 5 sekind predvaja zvok in sliko, takoj zatem pa mi začne utripati in samo zvok gre naprej. Uporabil pa sem DVD+R plošček. Mi lahko kdo prosim pomaga kaj sem naroba naredil oz. moram uporabiti DVD-R plošček.
Hvala!
lp, Borut
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem BD-R 25GB ploščke na količino, rabi kdo zase ?Oddelek: Kaj kupiti | 3139 (2609) | Brane2 |
» | Digitalna kamera - boljša izbiraOddelek: Kaj kupiti | 1651 (1240) | CaqKa |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6390 (3812) | r0b3rt |
» | problem pri čitanju DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (1039) | xxx-man |
» | Nov test - DVD sukalnikiOddelek: Novice / Nova vsebina | 2495 (2495) | AtaStrumf |