» »

Slika na tv kartici (pinnacle) ni dovolj kvalitetna oziroma je zanič

Slika na tv kartici (pinnacle) ni dovolj kvalitetna oziroma je zanič

porki ::

Kupil sem tv kartico pinnacle pctv in mam nasleden problem. nastavim na pal in skenam in dobim ful programov. Skenam tun na drugih in nic ne pomaga. Sam so zanič. nekateri manj nekateri bolj. Tudi najlepša slika je na monitoju (fulscreen) zanič ozi. je migatajoča. tak kot ena slaba kopija filma. Slaba je tudi pomanjšana slika. Ko priključin televizijo na ta kabel je televizija kul.
Prodajalec mi je zagotavljal da bo slika lepa kot na televiziji. Slika pa ni podobna ničemu niti slabi kopiji.
kaj mi je storiti?????
imam celerona 1700,500rama 80 giga in 19 inčni monitor in geforce mx 440

Dr Evil ::

Jaz imam fly video 3000 tv kartico in mi z programčkom DSCALER in fly 2000 tv dela odlično.Priloženi programčki so pa ponavadi krš.

frenk ::

verjetno imaš preslab signal...tv ima ponavadi ojačevalnik, tuner pa ne, tko da...mam pa jest tud ta problem:)

Dead_Eye ::

Hmm, zdej sem inštaliral dscaler in slika je črno-bela...? Pa tam če dam auto detect mi ne zazna flyvideo3000 pač pa unknown device.... Kakšne ideje? Sem proval dat na vse 3 vrste PAL in vedno isto....
The one and only

Dr Evil ::

Dead_eye.Pri DSCALERJU nastavi pri SETUP CARD na lifeview FLYVIDEO 3000.Tuner ti bo sam nastavil na PAL philips.Ko pa iščeš kanale SCANiraj z GERMAN frequency.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dr Evil ()

Dead_Eye ::

dr_evil: hvala, jaz sem seveda dal pal cable frquency scan kar je našlo samo čb slike.... zdej dela....
The one and only

Phoebus ::

Tudi jaz imam pinnacle in z zappingom mi dela vse kristalno lepo >:D

13 ::

porki zakaj pa je ati napeljal kable cez podstresje.....naj sedaj kupi se ojacevalec signala..............ce pa ne bo boljs ti pa jes prodam svojo kartico noname ki dela odlicno.................:):):)
lep pozdrav pa se vidmo
8-O :D :)) :O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV-Tuner

Oddelek: Kaj kupiti
281771 (1384) b0B3k
»

FlyVideo 98 problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti