Forum » Pomoč in nasveti » težave z ide kontrolerji
težave z ide kontrolerji
rzhektor ::
V device managerju mi pod ide kontrolerji piše dvakrat unknown device (mislim, da bi mogl pisat primary in secondary channel ali pa nekaj podobnega). Ko kliknem podrobnosti, mi napiše, da ni instaliranih driverjev. Ko hočem posnet driverje iz win cdja najprej nekaj posname nato pa napiše:
There was a problem installing this hardware: hdc
Nato mi ponudi restart. Če restartam mi lepo pride v windowse nakar mi takoj napiše found unknown device: hdc
Se komu sanja kaj je treba naredit oz kje najti prave driverje???
Mam pa windows xp, plato neko Matsonic, čip pa od Vie
There was a problem installing this hardware: hdc
Nato mi ponudi restart. Če restartam mi lepo pride v windowse nakar mi takoj napiše found unknown device: hdc
Se komu sanja kaj je treba naredit oz kje najti prave driverje???
Mam pa windows xp, plato neko Matsonic, čip pa od Vie
Vikking ::
pejt na stran od via ali matsonic, pa boš tam dobu driverje za IDE glej samo kateri chipset maš!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z USB 2.0 porti pod Windows XP SP3 (Asrock „mamaplata“)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1295) | Barbarpapa2 |
» | USB miška...ki mi je ne zazna...Oddelek: Strojna oprema | 1865 (1665) | bf4ed |
» | Neznana naprava [Windows Vista]Oddelek: Operacijski sistemi | 1909 (1585) | solatko |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3145 (1697) | kurjač |
» | Problem z instalacijo Promise Ultra100 TX2 (tm) IDE Controller-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (1428) | Brane2 |