Forum » Pomoč in nasveti » XP2500+ pecen, kako je to mogoce...
XP2500+ pecen, kako je to mogoce...
Realman ::
Zadnjic menjam plato na par mesecev starem Bartonu XP2500+ in kaj opazim.Procesor je na eni strani zraven jedra crn, crno je v celi sirini jedra in ene 3mm siroko.Procesor je ena 2 meseca laufal max. do temp. 42 stopinj na plosci Asrock K7S8X rev. 3.0.Procesor se vedno dela, samo ta crni del me resno skrbi, sem ze videl zazgane procesorje, in to je zelo podobno temu.Keramika je zraven jedra cisto crna.Sedaj mi na novi plosci resetira racunalnik s tem procesorjem.Ko se stvar zagreje tam do ene 48 stopinj.Ceprav mislim da je tezava v plosci, tezave z enim drugim procesorjem.
A je ze kdo videl kaj taksnega, jaz se ne.
A je ze kdo videl kaj taksnega, jaz se ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moorov zakon pol stoletja poznejeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15322 (10003) | Jst |
» | Vaše temperature AMD 64bit procesorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2587 (1788) | M.B. |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1963 (1326) | Mirč |
» | Temperatura P4 pri H2O hlajenju 55 stopinj???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1872 (1354) | miroB |
» | Primerjalni test blokov KONCANOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1472 (949) | Sergio |