» »

matična crknla-kaj zdej?

matična crknla-kaj zdej?

tx-z ::

mel sm matično k7s5a....in zdj so se neki napihnl kondenzatorji in matična ne dela več, zdj ne vem a je samo to problem al ne....kaj je bolš, da komu nesm na popravilo da menja kondenzatorje al da menjam matično?
če bi menju matično, gor bi bil duron 950MHz, rame bi blo pa treba nove kupt k SDR po vsej verjetnosti nbena matična ne podpira več.....torej, če izberem to možnost, kero matično mi priporočate?-čimcenejša more bit, največ 15kSIT k pol bi še ram pršu ene 10....
tx-z

Brane2 ::

Nazadnje sem dobil nekej robe na razprodaji tako da sem kolegu zrihtal nForce2 plato za cca 12 kSIT. Če ta kaj takega zanima (ali podobnega), povej pa bom pobrskal...

sj ne rabm nč močnga, sam tok da bosta gor šla 2cdrom pogona, 1 disk, agp grafična, duron 950 pa ddr spomin (če se kje dobi sdr pol to)....pa da ma integrirano zvočno pa mrežno....neki sm gledu na jae za 14kSIT od asusa eno... A7V8X-MX , drgač pa se pozanimi če lahko prosm..če je novo..
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

Brane2 ::

Hej, jaz mam tle nekje ena taka drva. Gor pa je baje še nekakšen Duron. Pa ravno plata za SDRAM je...

Sem pobrskal malo bolj in našel eno plato za P4 s P4ko (1.6 GHz @ cca 2.0 GHz) pa eno plato za stari Athlon v obliki cegla (s 700 MHz CPUjem),

ZAdeva z Duronom je : Gigabyte GA-7ZX

Zadeva s "cegu" Athlonom je Gigabyte GA-7IX rev1.1

Za P4ko ne vem- ne morem it sedaj pogledat zadeve. Aja, pa pri P4ki je problemček ta, da mi zvočna in printer port na plati ne delata. Ostalo dela O.K.
Tudi ta je za SDRAM...

Obe plati za AMDja sta za SDRAM, in ti ju lahko prodam s CPUjem. Obe sta končali v skladišču zaradi zamenjave za modernejše mašine.

Tu gre za rabljeno robo, zato ti ne morem dati garancije, torej videno-odpeljano.Lahko se kvečjemu zmeniva za enodnevni reklamacijski rok. Če mi tekom naslednjega dne od prevzema plate zadeve ne proineseš nazaj, je potem tvoja za vedno.

Cenim ju na reciva 8 kSIT skupaj s CPUjem. Po želji to lahko zrihtam tudi SDRAM module. Imam še kar nekaj 256 Mb in 512 MB ploščkov.

Najdu sem tudi eno QDI 10T s Tulcem 1.3GHz @ cca. 1.7GHz, samo te ti ne morem tako poceni dat. Imam z njo še svoje načrte... :D

To je vse, kar se rabljene robe tiče...

Če hitrost ni bistvena, ti lahkko mogoče še kje najdem za pameten denar kako VIA EPIA mini platko s C# na recimo kakih 800 MHz za SDRAM, samo to je bolj za kake linux routerje,s erverje in firewalle kot pa za stalno namizno uporabo. EPIA z navadnim SDRAMom je sploh počasna...

No, samo omenjam, ker mi je ravno padlo na pamet...

Daedalus ::

Brane, na kolko bi cenil P4? To bi bla kr lepa pohitritev z mojega C500, pa še SDRAM lahko nekje ponucam...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

zlabo ::

zigam: mogoče bi ti jaz zamenjal kondije za đabe;) al pa za eno pivo:P

LP, zlabo

Brane2 in zlabo, hvala za ponudbo, sam ta stvar ni moja, sam pač morm v roku enga tedna zrihtat da dela, in tista oseba noče da je krkol rabln...pač, taki so eni ljudje :\ ...tko da sam novo, kaj mi priporočate da kupm, torej matična+spomin.....je tale Asus A7V8X-MX uredu, bi pasu gor duron950? in če je uredu matična....no, pa še kero hlajenje bi mogu dt gor, dobr je da so bakrena rebra, k tm k je računalnik je soba ponavad okol 30°C...v računanliku pa...preveč :))
tx-z

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri procesor za mojo matično?

Oddelek: Kaj kupiti
301908 (1408) boštjan
»

Čim manjše oz. Mini mini. Od celih ohišij do komponent

402001 (1511) Big_Al
»

Ali se nakup dobre osnovne plošče sploh splača?

362231 (1011) slawc
»

AMD ali INTEL (strani: 1 2 )

545651 (4535) Brane2
»

Kero profi/dual CPU plato za AMD...

111468 (1319) dr.J

Več podobnih tem