» »

odklepanje AMD

odklepanje AMD

_icy_ ::

Skušal sem odkleniti procesor AMD 900 pri ABIT plati KT7a s svinčnikom, vendar se mi noče, kaj se še lahko da storiti, da ga odklenem.

Tomi ::

Poglej pod stare novice, kjer imas opisano eno pasto, ki jo naneses na mosticke, ta se potem strdi in drzi. Novica je bila pred mesecem ali dvema ( Mislim, da Pretorajceva ).
Ker sem dobre volje, vec najdes tukaj.
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

V conradu se dobi ena srebrna barva za popravljanje vezij. Steklenička stane okoli 1500 sit. Če ti z tem ne rata potem je fora kje drugje.
Pic, ASH in jaz smo sprobavali stvar na picovam odklenjenem d700, ki na njegovi plati ni hotel delat (se navijat). Sigurno je bil problem v plati bil. Še čakam, da mi pove, kaj je bilo na servisu.
Go with the flow.

||_^_|| ::

a si dost pobarvu s svinčnikom?

_icy_ ::

Z svinčnikom sem ga pofarbu dvakrat pa nc, a naj pasto namažem kr po grafitu, ki je že na mostičkih

VASkO ::

poradiraj pa pol s pasto prek (prevodno, da se razumemo)

msmiha ::

Kaj mate vsi take probleme jaz sem že 9 Duronov odkleno pa 5 Thunderbirdov pa nisem mel nikjer težav. Pač enostavno prebarvaš z Tehničnim svinčnikom|O
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

OZZY ::

Msmiha: Nimajo vsi take sreče kot ti. Včasih pač ne rata. Meni je z svinčnikom prvič samo sem pol stvar fiksiru z tisto srebrno barvo.
Go with the flow.

Binji ::

Meni s tehnicnim za milo majko nej ratalo pol sm pa sou enkrat lih malu z enim navadnim pa je delalo ko sus!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Noodles ::

Meni tudi ni telo delat če sem z tehničnim pofarbu, potle sem pa z enim čist navadnim HB svinčnikom čres potegnu, in dela super.Ampak sem ga vsakič lepo v špico ošilu in sem šel skozi vsako povezavo vsaj enih 10x .
Noodles

EvilK|NG ::

Se strinjam z msmih-om enako je bilo pri meni uzel sm en običajn šolski svinčnik 0.5 pofarbu in je delal iz prve, odklenu sm durona in t-birda oboje iz prve, pomoje to res ni taka težka reč!!!ali pač :D
Play your Cards Right !

Pat_MaGroin ::

OZZY: ja, plata bla kriva. So mi zamenjal ze. Mater, 10x sm barvu, zivciral tebe, asha, ma vse po vrsti. pol mi pa serviser brez panike zamenja plato. Sploh se nism mogu kregat. Zdej ga spravim na 950mhz, ampak visje ne gre. Neki me zanima; ce bi ga bolje hladil (recimo 12x12 da piha na proc) bo sel se visje? Ker sm opazil, da bolj kot je "mrzel", bolj se ga da navijat.
lp,pic

krucymucy ::

zobotrebec pa uno srebro iz konrada - seveda pod lupo :D

OZZY ::

PIC: To je že res ampak tukaj igra vlogo tudi voltaža in pa stabilnost plate. Z zračnim pač dosežeš neko mejo, ki jo z peltiljerom lahko povečaš. Sem pa videl nekje na netu, da je bilo pri enem tipu pri uporabi hladilnika z bakrenim dnom dosežen še višja hitrost kot z navadnim.
Go with the flow.

_icy_ ::

uspel mi je odklenit proc s srebrno barvo, vendar ga lahko navijem največ na 1 giga (10 x 100), vendar se mi zdni da dela hitrej če ga imam na faktorju (9 x 114), pr faktorju (10,5 x 100) pa mi že štrajka.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Duron 1600 MHz Applebred (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Navijanje
19411979 (7744) nimus
»

Zakaj FSB samo do 115 ?

Oddelek: Navijanje
151052 (871) Vesoljc
»

TB 850???

Oddelek: Navijanje
6757 (688) EvilK|NG
»

Kaj moram kupiti v Conradu za odkleniti durona??

Oddelek: Pomoč in nasveti
161155 (983) OZZY
»

zakaj se ga ne da navuT????!!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
121149 (957) 3LeR.

Več podobnih tem