Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem na internet
Ne morem na internet
Pimpa ::
Prosil bi za pomoč, ker imam premalo znanja, da bi rarešil težavo. Imam W2k in pred kratkim sem testiral maslednje Firewall programe:8SIGNS FIREWALL, Panda_Antivirus_Platinum_v7, Sygate_Personal_Firewall_PRO_v5, Zone alarm pro in PC CELIN. Vsakega od teh programov sem instaliral ga pregledal in tudi deinstaliral. Po teh testih pa sem opazil, da ne morem več na internet in tudi do mailov ne. No vse kaže, da se eden od teh programov ni deinstaliral kot bi moral in sedaj blokira port. Poskusil sem še enkrat vsakega posebej še enkrat instalirati izklopiti firewall in ga ponovno deinstalirati, toda vse skupaj še kar naprej ne deluje. Prosil bi, če kdo ve na kakšen način naj sprostim te porte, da bo ponovno delovalo tako kot mora.
Lepa hvala za pomoč.
Lepa hvala za pomoč.
Pimpa
Microsoft ::
Kako pa ves, da si sploh povezan v internet?
Imas dial-up (ISDN), kabel, adsl,...?
Ce gres v command prompt in napises ping 193.2.1.66, kaj ti vrne?
by Miha
Imas dial-up (ISDN), kabel, adsl,...?
Ce gres v command prompt in napises ping 193.2.1.66, kaj ti vrne?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Pimpa ::
Povezan sem z LAN in vse karkoli pingam dobim pozitiven odgovor, kot da je vse ok. Le optično me ne sposti na internet (IE pravi, da ne more prikazati strani). Pri vsakem pinganju se ne izgubi noben paket in odziven čas je ok Time 15ms.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha - Avast požarni zidOddelek: Informacijska varnost | 2608 (1123) | buick |
» | Tezave po kloniranju diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3110 (2707) | bosmla |
» | Kitajski zeleni jez pod drobnogledomOddelek: Novice / Zasebnost | 4741 (3202) | fiction |
» | upočasnitev internetaOddelek: Omrežja in internet | 1155 (1003) | MrYoda |
» | Vsiljiva stranOddelek: Omrežja in internet | 1216 (1001) | Vice |