Forum » Kaj kupiti » Tisto Malo Multimedia Ohisje =)
Tisto Malo Multimedia Ohisje =)
d0rK ::
Zio!
Takole je ... Ze od nekdaj sem stremel k temu, da bi bilo moje ohisje vedno vecje, pa cetudi sem uporabil samo en prostor za disketar, 2 za cdrom itd. Sedaj pa sem se odločil, ko že ravno prenavlam mojo g33k sobco, da bom poleg nove racunalničke mize nabavil se novo mini ohišje, katerega bom še dodatno utišal s tistimi pencami.
Moja konfiguracija je:
- Abit IT7g
-Intel Pentium 4 1.8 Ghz
-1024 Mb rama v dveh ploščkih
Cdromi niso vazni ker bom najverjetneje use zamenjal z enim dvd readerjem in enim dvd burnerjem.
Sedaj pa ... Jz o teh ohisjih nimam pojma oz. veliko manj kot kdo na tem forumu. Pa bi Vas prosil, ce mi lahko tukaj nanizate cim vecjo izbiro med takimi ohisji. Seveda je vazn tudi izgled ohisja =).
Predvsem bi rd imel cim vecjo izbiro, da si res izberem tistega, ki mi je najbolj vsec.
VPRASANJA:
1. Ali bo moja maticna pasala tja notr? Al je potrebno kaksno manjso kupit?
2. Kje se najceneje dobi tako ohisšje?
3. Prednosti/Slabosti takih ohišij?
4. Razlike med posameznimi ohišji?
Pa hvala za pomoč!
Lep pozdrav,
d0rK
Takole je ... Ze od nekdaj sem stremel k temu, da bi bilo moje ohisje vedno vecje, pa cetudi sem uporabil samo en prostor za disketar, 2 za cdrom itd. Sedaj pa sem se odločil, ko že ravno prenavlam mojo g33k sobco, da bom poleg nove racunalničke mize nabavil se novo mini ohišje, katerega bom še dodatno utišal s tistimi pencami.
Moja konfiguracija je:
- Abit IT7g
-Intel Pentium 4 1.8 Ghz
-1024 Mb rama v dveh ploščkih
Cdromi niso vazni ker bom najverjetneje use zamenjal z enim dvd readerjem in enim dvd burnerjem.
Sedaj pa ... Jz o teh ohisjih nimam pojma oz. veliko manj kot kdo na tem forumu. Pa bi Vas prosil, ce mi lahko tukaj nanizate cim vecjo izbiro med takimi ohisji. Seveda je vazn tudi izgled ohisja =).
Predvsem bi rd imel cim vecjo izbiro, da si res izberem tistega, ki mi je najbolj vsec.
VPRASANJA:
1. Ali bo moja maticna pasala tja notr? Al je potrebno kaksno manjso kupit?
2. Kje se najceneje dobi tako ohisšje?
3. Prednosti/Slabosti takih ohišij?
4. Razlike med posameznimi ohišji?
Pa hvala za pomoč!
Lep pozdrav,
d0rK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik iz MercatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (833) | vorantz |
» | Ohišje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7085 (5374) | Janac |
» | OhišjeOddelek: Kaj kupiti | 3429 (2836) | Mare3 |
» | Menjava ohišja ali ...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1818 (1300) | Tomi |
» | HTPC ohišjaOddelek: Zvok in slika | 4821 (3590) | oolh |