» »

Problem z Routerjem in programom ABC

Problem z Routerjem in programom ABC

matejr3 ::

Pred kratkim sem dobil program ABC, in vse je delovalo super, dokler nisem začel uporabljati routerja. Od takrat ko sem priklopo router mi ABC več ne dela.
Zakaj?
Kaj naj storim?
Prosim za pomoč Hvala
Nič ni tak hudo, da ne more biti še hujše!!!

64202 ::

Nekam malo detajlov (program ABC?:), ampak verjetno rabi mrezo in se obnasa kot server, ce je router povzrocil problem. Torej moras nastimat port forwarding z routerja na tvojo kisto za porte, ki jih uporablja ABC. Nekateri routerji temu recejo "virtual server".

Gapi ::

Ponavadi pomaga če pogledaš na njihovi strani če ta program potrebuje kak posebn port direktno na netu. Če pa gre za kako mulo pa poglej na našem forumu ker je taka tema že odprta. Ker si pa nov član si pa preberi še pravila foruma bolj natančno da se naučišpravila igre.
No person is rich enough,to buy back his past.

Poldi112 ::

ABC je bit torrent client. In porte, ki jih rabis na routerju odpreti, si tisti, ki jih imas nastavljene pod preferences. Odvisno od strani, s katere torrente jemljes.

matejr3 ::

Porte vem da moram nastavit samo kje? Na mrežni kartici? Ker ko še nisem mel routerja sem jih nastavo na oni ikoni za povezavo za internet. Ko pa sem sedaj to nardil pa mi javi napako in sicer:
Omrežne povezave:
Internetni prehod ni sprejel vaših sprememb. Če se težava pojavlja, morate spremeniti nastavitve internetnega prehoda neposredno,običajno z uporabo spletnega vmesnika za prehod.
Za več informacij se obrnite na izdelovalca internetnega prehoda.
Na mrežni pa jih mam nastavljene pa nena dela.? Pa če kdo uporablja MSN Messenger-ja naj me tam poišče matejroser@email.si da bomo težavo prej rešili. Hvala vsem ki se trudite!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896482794 (32930) Rias Gremory
»

Službeni prenosnik VS. domače omrežje

Oddelek: Pomoč in nasveti
8855 (656) tomb
»

Bitcomet "ubija" internet povezavo?

Oddelek: Omrežja in internet
354690 (3298) jan01
»

Homenetwork

Oddelek: Omrežja in internet
333422 (2698) MrStein
»

Postavitev routerja

Oddelek: Omrežja in internet
61634 (1521) ToniT

Več podobnih tem