Forum » Slo-Tech » Galerije in pa baza procov
Galerije in pa baza procov
msmiha ::
Zanima me če bi se dalo na Slo-Techu narediti eno tako ali pa tako bazo overclockanih procov pa eno galerijo z modificiranimi ohišji, kot je ta ali pa ta
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
OZZY ::
To bi po moje še veliko bolj obremenjeval že tako obremenjen strežnik. sicer pa ne bi bila taka baza nič napačnega.
Go with the flow.
PaJo ::
Ja saj o necem takem smo se ze dogovarjali, samo zal casovno in zmoglivostno ne pridemo skoz. Bomo pa mogoce tudi kaj tege uvedli. Pustite se presenetit
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
msmiha ::
Nebi blo slabo, ker je vsako drugo vprašanje na formu kje je galerija ohišji in do kolko bi šlo navit mojega AMD oz Intela.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ameriški vojaki z aplikacijo za vadbo razkrivajo vojaške skrivnostiOddelek: Novice / Varnost | 7132 (4656) | Markoff |
» | Kombinacija relacijske/nerelacijske podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 2024 (1631) | AndrejO |
» | Online bazaOddelek: Programiranje | 2288 (1581) | Yacked2 |
» | Po sedmih letih le prijeli osumljenca vloma v SKB-jeve trezorjeOddelek: Loža | 4841 (3415) | darkolord |
» | [SQL] Trajanje queryjaOddelek: Programiranje | 1139 (1051) | jeti51 |