Forum » Strojna oprema » Geforce 6800 Ultra
Geforce 6800 Ultra
Martesan ::
A kdo ve mogoče kdaj pride Geforce 6800 Ultra v SLO? Za eno primerno ceno jo kr vzamem, še posebej če pride doom3 v kratkem. Sicer je pa bla podobna tema za ati x800 XT k jih je en tip nekej cenej rihtal pa zadeve ne najdem več.
Enforcer, [MOb] - Members of besTeam
Zheegec ::
išči nick[edit] ali pa ne [/edit]
Anyway, 6800GT je mogoče kul za neko ceno 80K, 6800Ultra pa je preko 100K res škoda nabavljati, isto velja za X800XT, ampak anyway... raje počakaj na izid Doom3, itaq bo že 5900 Ultra čisto kul... moj R9100 pa še nekaj časa ostane, še ni odslužil 20K vrednosti
Anyway, 6800GT je mogoče kul za neko ceno 80K, 6800Ultra pa je preko 100K res škoda nabavljati, isto velja za X800XT, ampak anyway... raje počakaj na izid Doom3, itaq bo že 5900 Ultra čisto kul... moj R9100 pa še nekaj časa ostane, še ni odslužil 20K vrednosti
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
ripmork ::
heh,stara zgodba nove generacije novih kartic....kar se res dragih zadev tiče:niti slučajno niso vredne.Če danes pomislim sem bil bedak da sem dal 40k za kupček silicija,ampak je pa bil best buy-9500pro lepo služi ...če je že kdo tako utrgan da gre kupovat take drage potem vseeno boljši x800,prebral nekaj testov...ni kaj,ATI ima dobro konkurenco,samo kar se benchmarkov tiče je še vedno majhen korak spredaj.
Na doom3 se pa ne zanašaj,najbrž bo še par generacij kartic preteklo do izida tega "špila"
Na doom3 se pa ne zanašaj,najbrž bo še par generacij kartic preteklo do izida tega "špila"
Mah splača se itaq ne, ampak po drugi strani razen če na veliko ne služiš z računalom se ti noben upgrade ne splača. Pač hobi kt hobi pa če je dnar pr roki zakaj pa ne :). x800 vs 6800 = 6800 -> nuff said
...carmack si pa nej une svoje rakete v rit zatakne če ne misli doom3 releasat to poletje
ok lp
...carmack si pa nej une svoje rakete v rit zatakne če ne misli doom3 releasat to poletje
ok lp
ripmork ::
poglej si tukajle...Ati še vedno korak pred Nvidio,s tem da x800 zasede le en slot,je manjši in se manj greje...obe sta vroča roba samo če hočeš najboljše je zmagovalec znan
OK ceprav je to cist off topic pa sem se jst za nvidio ze dolgo tega odlocu moram odgovorit. Lahka ti dam 5 drugih reviewov k pokazejo drgacno zgodbo, vse je odvisno kdo je za pisanjem. Greje se pa x800 prav nesramno fejst in več kot 6800, poglej si mal forume, pa ATI sem že mel pa tut če je mogoče na najvišji resoluciji z največjim aa + af mal hitrejši to ne odtehta nesramno bednih driverjev k pr enih igrah ne kazejo tega pr drugih drugega in so v opengl velik počasnejši od nvidia (hint neverwinter nights KOTOR, doom3,...)
Sam to sploh ni tema topica mene sam zanima če kdo ve kje jst dobim 6800 Ultra k se mi ne da čez mejo hodit :)
Sam to sploh ni tema topica mene sam zanima če kdo ve kje jst dobim 6800 Ultra k se mi ne da čez mejo hodit :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična od 80000-100000 SIT ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4602 (3920) | RC14 |
» | Računalnik AMDOddelek: Kaj kupiti | 1461 (1034) | jest10 |
» | nVidia Geforce 6800 Ultra ali ATi Radeon X800 XTOddelek: Kaj kupiti | 2625 (1836) | kuglvinkl |
» | katero graficno? geforce 6800GT? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5226 (3514) | Jeronimo |
» | Pogled na NV40 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 19314 (11482) | MrX |