Forum » Pomoč in nasveti » Nod32
Nod32
c0dehunter ::
Ko zaženem računalnik, se mi pač na namizju na sredi pokaže tist Nod32 logotip, ker mam pač ta nativirus. Nato moram čakati okoli 2 minute, da logotip izgine, in se vse naloži... In kak bi to naštimu? Naj povem, da mi je to začelo delat pred približno pol leta, pa ni nič pomagalo, ko sem zamenjal antivirus iz Nortona pa sta bla ena dva umes, zdj mam pa nod32, pa nič ne pomaga. Tudi formatiranje računalnika ni pomagal
ElectricMan ::
logotip lahko izključiš v programu nod32. Ja to je problem dhcp. Če imaš statični IP ga svojga napiši in masko v TCP/IP protokolu.
c0dehunter ::
Ne, nimam statičn ip... Kje si izključiš to..l. da ne bom meu ta dhcp hudičuv problem..
Vikking ::
klikni na network connection -- izberi local area connection -- klikni properties -- izberi internet protocol (tcp/ip) ter klikni properties -- izberi USE the following IP adress in napiši pod ip adress 192.168.0.2 in pod subnet mask bi ti mogu sam dodat 255.255.255.0 klikni ok ok ok... in resetriraj kišto da vidiš če si problem odpravu!
Poročaj..
Poročaj..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako nastaviti LAN?Oddelek: Omrežja in internet | 11638 (7308) | Tomi |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2067 (1567) | amigo_no1 |
» | Zagon XP-jev - 1min mirovanje med zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2165 (1586) | SimplTech |
» | Problem (spet)Oddelek: Pomoč in nasveti | 919 (827) | matej_jack |
» | ADSL ikonaOddelek: Omrežja in internet | 955 (828) | Vikking |