» »

V525 in bluetooth

V525 in bluetooth

Bassek ::

OK jaz mam en velik problem, in če ga ne rešim se bojim da se mojemu računalniku in mobitelu nič dobrega ne obeta ;((

Stvar je taka, da mam motorolo v525 in bluetooth, nakar vse povežem konektam in vse kar je potrebno, da se mi na koncu odpreta 2 mapi avdio in pictures, kamor lahko dajem slike in glasmo na telefon in jo iz njega tudi odvzemam!!!! problem nastane, ko probam spravit na mobija igrice ali kake druge programe!!!! imam vse možne programe, vendar se z nobenim ne morem konektat na telefon, noben ga ne najde al nekaj takega....

če ma kdo kako idejo, bi ga lepo prosil, če mi jo lahko poreduje, bi mu bil zelo hvaležen, fajn pa bi blo če bi blo preprosto, ker očitno nimam dosti pojma o stvari :)

lahko tudi na
Bassekbas@hotmail.com
ICQ:325-895-439

Nutcracker ::

V Raziskovalcu klikneš željeno .jar datoteko z desno miškino tipko -> Kopiraj, na dnu odpreš My Bluetooth Places -> Entire Bluetooth Neighbourhood -> klikneš Motorola Phone. Sedaj v desnem oknu raziskovalca z desno miškino tipko klikneš na OBEX Object Push in izbereš Prilepi. To naj bi bilo to.

Bassek ::

no to je vse lepo in prav samo, da meni tam piše OBEX file transfer
potem pa ko dam past pa začne iskat server in ko že skoraj začne prenašat se mi odpre prelepo okence v katerm piše Server does not support this operation.

jaz pa že na koncu z živci!!!!!

Nutcracker ::

'OBEX file transfer' je samo za nalaganje melodij in slik. Java aplikacije pa moraš nalagati preko 'OBEX object push'. Naredi tako kot sem ti napisal. Pojdi v Raziskovalca, pol pa klikn + na 'My Bluetooth Places', +'Entire Bluetooth Neighborhood, potem pa klikni na 'Motorola Phone' (ne na +). Tu bi moral imeti v desnem oknu (tako imam jaz) poleg 'OBEX File Transfer' tudi 'OBEX Object Push'.

Bassek ::

no zdaj mi je vse nekaš lo se mi je povezalo s telefonom, začelo prenašat, na raču se mi pokaže okno da prenaša, na telefonu tudi neka urica.... samo pol napiše na telefonu zveza al prenos je bila prekinjena !!!!!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Jar file na Motorolo Razr

Oddelek: Mobilne tehnologije
81293 (1164) Storm
»

[Windows XP] Kako preko IR poslati datoteko na telefon?

Oddelek: Mobilne tehnologije
81680 (1579) Jst
»

nokia 6600

Oddelek: Mobilne tehnologije
111941 (1458) Goldee
»

Win XP SP2 in bluetooth

Oddelek: Mobilne tehnologije
82368 (2027) harvey
»

Nalaganje Jar iger na motorolo v525 (nujna pomoč)

Oddelek: Mobilne tehnologije
81591 (1395) zver28

Več podobnih tem