» »

Posilstvo

Posilstvo

Thomas ::

Posilstvo je rezervna moška strategija za prenos genov v naslednjo generacijo in to pri mnogih vrstah. Zanimivo pri tem je to, da posiljene ženske še prej zanosijo kot tiste, ki niso bile posiljene.

To ima torej globoke evolucijske korenine. Podobno kot ima homicid (umor) globoke evolucijske korenine. Zato nobeno lepo govorjenje, kako se tega ne sme in ni lepo ... ne bo teh dveh pojavov izkoreninilo.

Kar vse seveda ne pomeni, da bi se jest kaj dosti sekiral, če bi obstajala smrtna kazen za okrutne umore in okrutna posilstva. Kaj šele, da bi ta dejanja branil.

Glejmo realistično na svet, ni idealen. Kolikor je dober je predvsem zato, ker so nekateri znali misliti s svojo glavo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

>> Kaj bi šele na tem forumu rekli, ko bi vedeli za velik delež
>> deklic in žensk, ki fantazirajo o posilstvu kot o svoji
>> želji ?!

> To je pa dejstvo, da si jih kar dosti kaj takega želi.

Motita se.. Oba. Nasilen spolni odnos in 'rape act' oziroma 'forced sex' je nekaj kar si zenske (nekatere) zelijo. Zadeva je BISTVENO drugacna od tipicnega posilstva.

NOBENA zenska si ne zeli 30 notranjih vaginalnih/analnih sivov, raztrganih sramnih ustnic in podpludb po celem telesu.

Tole sta mimo usekala, precej in konkretno... Pejta raje na svoje podrocje ;)

Double_J ::

Posilstvo je lahko brez vsakih poškodb, če še ne veš. Skoraj polovica primerov je takšnih.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Thrivial ::

Z umorom prikrajšaš nekoga za nadalnje užitke.


S posilstvom in posledicno psiholoskimi ucinki tudi. Recimo za uzitke brezskrbnega spoznavanja novih ljudi. Seveda - zaradi druzbenega frameseta, ampak saj govorimo o posilstvu v moderni druzbi, ne?

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Sergio ::

Posilstvo je rezervna moška strategija za prenos genov v naslednjo generacijo in to pri mnogih vrstah. Zanimivo pri tem je to, da posiljene ženske še prej zanosijo kot tiste, ki niso bile posiljene.

KJE to piše?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sergio ()

Thomas ::

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Koliko mojih (tvojih) prababic je bilo posiljenih s strani naših pradedkov v zadnjih 10 tisoč letih?

Ko je bil naprimer pradedek vojak, ki je razjahal konja in posilil kmečko dekle, ki želo pšenico, čez 9 mesecev je pa rodilo mojega (tvojega) dedka z enim "pra" manj?

Ogromno, trust me.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

robinson33 ::

Madonca, eni ste me pa res razp... s svojimi nebulozami.

Najprej približen odgovor na začetno vprašanje. Spomnim se, da sem pred letom (dvema, tremi?) bral o obsodbi. Eden od storilcev je trdil, da je bil pri tem dejanju manj kriv od drugega, da se ga je bal, da je bil ustrahovan, da sta bila pijana... Človek je imel dokaj urejeno življenje, družino, dobil je štiri ali pet let zapora, in kazen ga je prizadela. Za drugega ne vem, moral je dobiti še nekaj več. Vsaj tokrat je država solidno opravila svoje delo, lahko bi ga pa še bolje, je moje mnenje (v smislu zadosti stroge kazni kajpak).

Naše pravosodje že v osnovi stremi k milim kaznim. Tako učijo mlade pravnike že od samega začetka študija, na tem temelji naša kazenska zakonodaja, in se mi zdi, da jim morajo zelo dobro oprati glave. Se opravičujem prizadetim, ampak takšno je moje prepričanje. Skoraj vsak dan, ko pogledam v Delo, se lahko prepričam v to. Kar me najbolj moti, je to, da ima storilec višjo ceno od žrtve in da so ob tem še najbolj ponosni na svojo humanost – seveda do storilca. No, sam pa mislim, da imamo pravno državo zato, da naj poskrbi za zaščito šibkejših in mislim tudi, da tega dela ne opravlja dovolj dobro. Na žalost mislim tudi to, da se v prihodnje ne moremo nadejati nekih velikih sprememb. Ne, dokler se ne bo nekaj premaknilo v samih temeljih. Če se bo to zgodilo, bom vesel.

Zdaj pa še k tistemu, kar me je pripravilo do te pisarije.

Marjan, Veliki Luka in ne vem, kdo še. Očitno ste racionalni ljudje in se ne dovolite prepuščati čustvom. Vse prav. Nočete pa razumeti, da vsi ljudje nis(m)o taki in ne vem, od kje vam prepričanje, da lahko in smete meriti s svojim vatlom tudi vse ostale. Kot ljudje imamo tako psihološko kot fizično plat in spet ne vem, od kje prepričanje, da je "psihološki pain" ena izmišljotina, ki se jo da utišati na ukaz??? Zelo dobro je za tistega, ki mu to uspe, tisti, ki jim pa ne, pa po vašem uživajo v tem, da trosijo okoli svojo bolečino??? Večje bedarije še nisem slišal in zelo žal mi je, da tako mislite. Sem prepričan, da ima tudi vsak od vas svojo skrito točko, pritisk na katero bi prebudil zelo močan "psihološki pain", ki ga ne bi bilo tako lahko utišati (ali pa sploh ne).

JJ. Če prav sklepam, si prebolel (ali pa še ne) obliko hujše bolezni. Vse spoštovanje do tega, ampak to ti nikakor ne daje pravice, da se postavljaš na tron razsojevalca o stopnjah trpljenja. Če misliš, da se lahko (in tako misliš), potem si prevzeten in te tvoje trpljenje ni "izčistilo". V bistvu ravnaš enako kot po tvojem mnenju ravnajo tiste žrtve, o katerih govoriš s takim prezirom. Ni ravno prezir, ampak blizu tega. Poveličuješ sebe in relativiziraš druge.

Double_J ::

Če prav sklepam, si prebolel (ali pa še ne) obliko hujše bolezni.


Hja, ni glihk to. Neki bolj kompliciranega. Ampak ne bomo o tem.

Mi tukaj trdimo zgolj to, da žrtve posilstva lahko hitreje sanirajo svoje notranje bolečine, kot je to praksa sedaj. Če se zazrejo same vase in trezno razmislijo. Če imamo družbo, ki jih v tem spodbuja. Če imamo dobre oziroma boljše terapevte kot sedaj. NE pa tako kot sedaj, ko stalno slišimo o nekih nujnih večletnih agonijah in o nekem hudem boju. To je nepotrebno, kar je potrebno ozavestiti.

Ne morem pa to trditi za rakave bolnike z veliko metastazami. Da nej meditirajo in se zazrejo vase in družba naj jim pomaga. In potem bo šlo. NE ne bo šlo. Njih moramo pa spodbujat naj se poslužijo evtanazije. Ker to je nekaj dobrega v tej situaciji.
Ne pa tako kot sedaj, ko slišimo bog ima že načrt za vsakega od nas, in on že ve zakaj se nam to dogaja. Vse ima svoj smisel. Bljak!

P.S. Jz grem stavit, da bi kakšna že če bi brala moje poste rekla, jah tole je pa res. Tehle več let bom zreducirala na največ nekaj mesecev.:)
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

perci ::

Thomas: Oprosti, ampak tist tvoj link je krneki. A morda kje pove, zakaj je temu tako? Ne, študija pač nekaj zmeri, ne zna pa tega argumentirat in pojasnit. Temu jaz pravim slaba študija. Študija mora met neko hipotezo, ki jo ze na zacetku pojasnis z argumenti, na koncu zbrana data pa vse skupaj le se potrjuje. Tule je pa the other way arround, samo da argumentacije sploh ni.

Potem pa ta ta doktor še sam sebe zabije z izjavo
The Gottschalls believe one possible explanation is that women feel more attractive and sexy when ovulating and unconsciously give off signals that rapists might pick up.


Se pravi, da posiljevalci zbirajo samo zenske, ki ovulirajo? Ma dejte se zresnt. Posiljevalci nic kaj dosti ne izbirajo, nekateri ja, večina pa ne.

Pa tudi ce je to res, to samo pomeni, da so zenske posiljene v glavnem plodnem obdobju, medtem ko doma med seksom ne gledajo glih na datum, kdaj bodo ekstra plodne. Oz morda celo gledajo kdaj niso plodne in zato ne zanosijo. Ne pa da je posilstvo razlog za večji procent zanositve. Če bi v tistem času seksal s tako žensko njen partner ima enake moznosti za zanositev.

Skratka, ta študija ima tolk lukenj, da ti jo lahko prerešetam po dolgem in počez (sem jo celo že) in se z njo samo smešiš. Dej raj kak .edu link. Tist bo mogoče težji zalogaj. Tale je bla namreč bolj za v rumeni tisk.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Double_J ::

Kaj pa če so kakšne mišice(vaginalne) bolj dejavne? Si že kej pomislil na to?:)
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

perci ::

bos dal link - al nej ti kar na besedo verjamem :\

Double_J ::

Bo že Thomas poiskal. Kaj dvomiš v njegove sposobnosti iskanja? Jaz ne in pravim, da boš dobil materiala za doktorat.:))

Sploh pa, četudi ti ne navedemo razloga. To v ničemer ne izpodbije statistike glede zanositve. Ki jasno pravi, da zanositev je vsaj 2x več.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Sergio ::

A ne znaš zase govort, pa se zgovarjaš na Thomasa, hkrati pa lapiš bedarije? Dej no, jj, ohranjaj nivo debate in kaži lastno inteligenco, ne pa da izpadeš ko en 18-letnik, ki pobira Thomasove fraze in jih na random mece v pogovorih noter, da bi se izpostavljal.

Kaj pa, če se motiš? Si že kdaj pomislil na to?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Thomas ::

Perci in Sergio. Zgoraj imata link. Pravita, da je neumnost? Povejta naravnost, ne krasit debate z ad personam robo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Sergio ::


The adult pregnancy rate associated with rape is estimated to be 4.7%. This information, in conjunction with estimates based on the U.S. Census, suggest that there may be 32,101 annual rape-related pregnancies among American women over the age of 18.
Taken from Center for Diseases Control Rape Fact Sheet 2/2000

(pobrano iz gugla, sej si itak ne podajamo .edu linkov, tako da: http://www.geocities.com/HotSprings/2402/preg.html)

To ni več 8%. To niti ni več 6%. Torej je cela insinuacija na povezavo med posilstvom in procentažo potemtakem neosnovana.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

BigWhale ::

Naredili so studijo in ugotovili, da je razlika med stevilom tistih, ki zanosijo med posilstvom in tistimi, ki zanosijo med 'one night standi' celih 5%.

Khm... One night stand se zgodi zato ker se nekomu sexa predvsem z namenom da zadovolji svoje potrebe in ne zato, da 'razsirja' svoje gene. Lepo vas prosim, kateri moski pa bi danes kar tako brezskrbno razsipaval svoje gene? Potem bi moral delat samo se za prezivnino... ;)

Posilstvo se pa zgodi zaradi neposobnosti sicer drugace dobiti partnerja in zadovoljiti svoje potrebe. Ja, ze v zivalstvu je tako. Tisti, ki ni sposoben priti do samice na normalen nacin, pac z dvorjenjem, jo mora posiliti.

Pri cloveku se neko nagonsko razsirjanje genov deloma zabremza, zaradi tega tudi kontracepcija in abortusi.

Tako tudi v tistem clanku napisejo na koncu, posilstvo ni dejanje razsirjanja genov ampak gre v glavnem za nadvlado in dominiranje nad sibkejsim.

Sicer pa, poizkusite si predstavljati, da bi vaso punco/mamo/sestro nekdo posili, sodisce ga pa potem oprosti, ker konec koncev, kdo pa smo mi, da bi kljubovali evoluciji? Mar ne?

perci ::

Perci in Sergio. Zgoraj imata link. Pravita, da je neumnost? Povejta naravnost, ne krasit debate z ad personam robo.

Ta tvoj link je neumnost.

Double_J ::

Tukaj mate

Prebrat to knjigo vam nebi škodilo. Je pa google našel veliko povzetkov, da boste hitreje prišli do bistva.

Bigwhale posiljujejo tudi tisti, ki imajo dekleta ali celo družine.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Sergio ::

Kdaj si ti prebral to knjigo, jj?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Thomas ::

Hja, nisem tako prepričan, da jima ne bi škodilo. Razbijanje pravljic in mitov je včasih pri ljudeh kočljiva zadeva. Tako ostra in nesramna sta zato, ker se jima "gre za grinte". Vsaj tako se jima zdi, da tu stoji in pade njun pogled na svet in ona z njim.

(Jest sem pa oster in nesramen kar vedno in kar za šport, Perci&Sergio.)

Je pa res, da če bi že škodovalo kratkoročno, bi nam že srednjeročno vsem koristilo, če bi znali gledat racionalno, kar je bistvo (že prvega) Doubleovega posta v tem threadu. Ja, preberte povzetke na netu!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Sergio ::

Kdaj si pa _ti_ to knjigo prebral?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Thomas ::

Nikoli nisem prebral te knjige. Prebral sem pa par esejev, ki na njej temeljijo in par polemik o tem.

A misliš, če bi prav prebral to knjigo, bi pa našel nekje napisano: Samo hecamo se!? Ne verjamem.

Si ti prabral Principio Mathematico, da znaš računat? Ni stvar ene knjige. V eni knjigi je bilo samo prvič napisano.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

perci ::

To, da zenske prej zanosijo, ce so posiljene, ni AKSIOM. Še zdaleč ne. Je zgolj neko nepotrjeno natolcevanje in utemeljevanje z neko podn študijo.

Thomas ::

Da je to podn študija ni AKSIOM. Je zgolj natolcevanje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

V ljudeh živita dobro in zlo prepletena in včasih relativna. S tem je zaenkrat treba živeti in nobeno mazanje oči ne pomaga nič.

Smo pa Singularitanci (JJ, Marjan, jest ...) pripravljeni narediti oster tukajle, se odreči vsega zla in obdržati le dobro. Da je pa že zdaj tako, si pa ne delamo iluzij. Emen!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

Sergio ::

In kako bi v vasem popolnem svetu zenske zanosale? :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

perci ::

Da je to podn študija ni AKSIOM. Je zgolj natolcevanje.
Jst sem argumentiral svoje izjave - študijo, ki dela brez neke hipoteze pa res ni težko zavreč.

Torej, povejta mi, zakaj pride do tega povečanega procenta zanositev med poisljevalci.

Zarad ovulacije in leska v ženskih očeh, ki ga izkušen posiljevalec s svojimi radarji takoj zazna?
Zaradi vaginalnih mišic?

Ker nekaj mora bit razlog za ta povečan procent. Če ne najdeš nobenega drugega racionalnegarazloga , potem je razlog za to po vsej verjetnosti napaka študije. Bodisi pri zbiranju podatkov, bodisi pri reprezentativnosti vzorca, kjerkoli pač že.

sid_dabster ::

Zaradi pomanjkanja znanja strojnistva se bo morda v tem postu znasel kaksen napacen termin.

Torej: potencialni posiljevalci, zamislite si naslednjo situacijo.

Imamo turbo dieselski motor z mocjo vsaj 115 KM. Nanj pritrdimo kolo polmera cca. 50 cm; iz oboda tega kolesa strli os, pravokotna na tangento in radij kolesa, na katero z lezajem pritrdimo zelezen drog (kot pri parni lokomotivi). Nato na konec tega droga pritrdimo objemko premera pribl. 2-3 cm. V to objemko vtaknemo vasega k**ca.

...prizgemo motor...

No, zanima me, kaksen bi bil vas velecenjeni ud po taksni obdelavi. Bi vam pasalo taksno dr**nje?
Po mojem ne. Po mojem bi vam pustilo trajne posledice.

Mislim, da je situacija podobna kot pri nasilnem spolnem odnosu zenske, ki ni "v moodu". Verjetno se niste nikdar slisali, da se tudi gabariti zenskega spolovila spremenijo, ko je le-ta "zrajcana".
In ce mislite, da se bo vsaka zenska zrajcala takoj, ko bo videla vaso kito?
Well I don't think so.

Se pravi, da jo bo svinjsko bolelo, ko jo boste penetrirali.

No, vrnimo se nazaj. Tudi kirurski posegi, potrebni po posilstvu zenske, ter tisti, potrebni po uporabi zgoraj opisane "jerk-off" maschine, bi bili kar ekvivalentni...

Malo se zamislite nad vsem skupaj...
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

> Bigwhale posiljujejo tudi tisti, ki imajo dekleta ali celo
> družine.

Ja, in ponavadi posiljujejo ravno dekleta in zene, tudi hcere...

Ravno zato ker ne dobijo pri njih... ... in ker so mnenja, da so jim zenske to dolzne dati...

Thomas ::

> In kako bi v vasem popolnem svetu zenske zanosale? :)

Ne bi.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Double_J ::

To definitivno.

Bomo videli, če bomo sploh ohranjali regime moški - ženska. Pomojem bo tudi to izpadlo iz igre. Pač ni dovolj dobro.

Ko enkrat začneš izboljševat stvari je pač tako. Rečeš, tole popravimo, pa tole, pa tisto in na koncu rezultat sploh ni več v ničemer podoben začetnemu stanju.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

perci ::

Jst za dons zaklučujem - se grem učit - jutri mam izpit - po izpitu spet napadem >:D.

DoloresJane ::

Kaj pa če so kakšne mišice(vaginalne) bolj dejavne? Si že kej pomislil na to?

Tale je pa cvetka! :D Sami potentni dedci in niti malo pameti. Vam nihče ni povedal, kako se otroke dela? :D Mišice, madona! In kaj naj bi po vašem te (gladke, da se razumemo) mišice počele s semenom? Argumenti gor ali dol, dajte se držati svojega področja, da se ne bodo (bomo) drugi križali, kakšne bedarije govorite.

Thomas ::

Nadezhda ... tvoj nasvet zelo velja zate. Trust me.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

DoloresJane ::

Še vedno mi nisi odgovoril, kaj počno te mišice oz. v čem se motim.

Sem, na svojem področju. Ni pa nujno, da vse vem - čeprav - tale se mi zdi malo bosa.

Double_J ::

Lol. Zdej pa vem, zakaj je bil tisti referendum o umetni oploditvi.|O Ker ene so pa res...

Kaj ne veš, da je že položaj izjemno važen. Da, če je "od ozadej" je zanositev 2x več kot naprimer v običnem.

Kaj pa mišice počno? Pri nekaterih res nič. Pol rabjo pa referendum.:D Kljub plodnosti.
Dve šivanki...

Thomas ::

Mišice recimo, s svojim (orgazmičnim) krčenjem transportirajo in premetavajo spermo. Tako se poveča verjetnost oploditve. Dosti verjeten izvor ženskega orgazma. Tiste, ki jim je bolj prihajalo, so pustile več potomcev.

Sem mislu, da to učijo že v osnovni šoli.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

DoloresJane ::

Seveda je položaj pomemben oz. naj bi bil. Vendar tako ali drugače seme konča v fornix posterior in poem po sluznici potuje do jajcevoda, kjer pride do oploditve. Kljub temu da so v jajcevodu gladke mišice, pa jajčno celico naprej pomikajo migetalke, kajti epitelij je tam obilno naguban. Mišice jajcevoda pri tem nimajo povezave.

Mišice v nožnici pa so deloma nadaljevanje mišic maternice in so predvsem pomembne ob porodu.

Ne, ne potrebujem referenduma, samo NATANČNO povej, kaj si mislil z mišicami. Po moje nisi mislil ničesar in si ven vrgel prvo, kar ti je prišlo na pamet, da boš imel vsaj kakšen argument. Hkrati pa za to tvojo trditvijo ne stoji nikakršno poznavanje ženske anatomije pač pa neke pavšalne ljudske modrosti o položaju. Ko mi boš znal argumentirano utemeljiti te svoje mišice, ti bom morda verjela. Do takrat pa - poskusi še s kakšno floskulo o referendumih - svojega neznanja tako ne skriješ.

Aja pa še o položajih - ni nujno, da je "od zadaj" bolj uspešno. Pomembno je, kako nagnjena je ženska maternica glede na maternični vrat in nožnico in glede na to se določa, kateri položaji naj bi bili uspešnejši. Spet sami pavšalizmi, znanja pa nobenega.

McHregec ::

Praksa je najbolj pomembna.
Destroyer Of The Worlds.

Thomas ::

Tale link dam.

Potem sem pa out of here. Se mi že trapast zdi, no.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Trapast se mi pa zdi to, da se sploh gremo ena sprenevedanja okol tega.

Sama tema ne.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Double_J ::

Najprej kar je napisal Thomas:

Mišice recimo, s svojim (orgazmičnim) krčenjem transportirajo in premetavajo spermo. Tako se poveča verjetnost oploditve. Dosti verjeten izvor ženskega orgazma. Tiste, ki jim je bolj prihajalo, so pustile več potomcev.

Potem pa še to:

Od njih je tudi odvisna jakost moškega izliva, prožnost ter posledično vlažnost, ipd. Da teče kot namazano, a VEŠ?

Glede položajev. Gravitacijski zakon poznam bolje od tebe.:)
Dve šivanki...

BigWhale ::

JJ, Thomas, Nadezhda...

Vaginalne misice lahko s svojim krcenjem povzrocajo to, da spermiji lazje prodrejo do maternicnega vratu in da se maternicni vrat v casu zenskega orgazma bolj zmehca.

Seveda se misice same od sebe ne zacnejo kar na lepem krciti ampak je za to potreben orgazem...

Se en link . Kjer povedo, da je pomanjkanje orgazma med posilstvi obramba zensk pred oploditvijo med nezelenim spolnim odnosom. Torej krcenje misic med posilstvom odpade... Takrat so misice sicer skrcene, ker se zenska upira (zato tudi razrganine in poskodbe) isto se zgodi z maternicnim vratom.

Nekje sem imel tudi link, da je cca 43% posilstev kjer moski dozivi orgazem in pride do izliva semena. Glede na to, da je pri normalnem sexu ta stevilka veliko blizje 100%, je to mnja, cudno, no... Ne pripomore ravno dosti k povecanju oploditev...


Pa se tale link. Kjer lepo povedo, kako so se samice zgoraj omenjenih scorpion flies prilagodile na samce, ki posiljujejo. Prav tako je navedeno kar nekaj stevilk, ki povedo, da je v primeru posilstva moznost zanositve vecja samo zgolj v izrednih razmerah. In da evolucijsko gledano zenski ni v interesu, da je posiljena, ker zato sama ne more izbirati genov za potomce. Kar je logicno.

Thomas, na tistih slidih, katerih link si ti dal, pa je v glavnem govora o zenski ejakulaciji in orgazmih, ter o tem, da zenski orgazem lahko pripomore k temu, da telo sprejme vec semena in s tem poveca moznost oploditve.

Ampak, zdaj naj mi pa nekdo najde studijo, da zenske lazje dozivljajo orgazme pod prisilo in da jih v bistvu vec dozivi orgazme, ko so siljene k sexu...

jype ::

Ce malo beres to temo zgleda tako kot da par ljudi poskusa pokazat vse zive razloge za to da posilstvo "niti nit tako hudo" in da je treba zrtvam povedat da "saj bo, saj bo", potem bo pa problem skoraj resen. Vmes malo namignejo tudi na resitev, ki si jo je Aldous Huxley izmislil v knjigi Brave New World, na koncu pa se iz debate poberejo, ker je preneumna. Tega jim res ne morem zamerit, ker se tudi meni zdi zelo za lase privlecena.

No ja, mogoce pa imajo kaksne fantazije, pa bi radi da se tako pocetje legalizira preden poskusijo v praksi, da potem ne bo treba placevat odvetnika.

DoloresJane ::

Sem mislila, da že res česa ne vem. Govorila sem za "navaden" spolni odnos, kjer gre samo za akt in izključimo možnost ženskega orgazma, torej tudi vajino utemeljitev kontrakcije nožničnih mišic. V tem, mojem, primeru torej spermalnim celicam ostaneta samo sluznica in biček. Kakor že napisano. Nobenih mišic.
Ampak o orgazmu govoriti med posilstvom je pa skrajno. Ne trdim, da v milijon primerov ni mogoče par takih žensk, ki ga doživi (čeprav to presega vse nivoje moje percepcije) - čeprav morda neželjeno. Ampak da bi pa take ženske vplivale na družbeno ali državno povprečje v razmerju zanositev med posilstvom in zanositev ob zaželjenem oz. planiranem spolnem odnosu... tu pa ostanem brez besed. in si mislim, kako je nekdo, ki je študiral matematiko, lahko prespal vse ure statistike oz. kar koli temu podobnega ste pač imeli v predmetniku.

Sicer pa - vsi ljudje se motimo, pametni se na napakah učijo, tisti, ki želijo ostati v zmoti, pa vztrajajo. :D

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

Jest razumem, da si nekateri delate mentalno zaveso. Raje na hitro označite Double_Ja s Thomasom vred za "znana skrajneža, ki pripoznano nimata prav" in živite v relativnem dušnem miru.

Navsezadnje o takem obnašanju niti ni mogoče misliti samo slabo. Hočete, da je svet dober, četudi za (relativno majhno) ceno diskvalifikacije dveh ali treh forumašev. Delajmo se da je vse okay, je popularna metoda. In kot sem rekel - ni vredna samo obsojanja.

Preberite pa tale edu link, preden se dalje zaklinjate v pravljice za otroke.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

Thomas, na tem linku, je vec stvari, ki ne dajejo prav tebi in JJu. Skupaj s tistim delom kjer pise, da je moznost za zanositev med posilstvom cca 5%... Za obstoj vrste oziroma za 'razsipanje' genov je pa to patetien procent... ;)

Studija tudi omenja, da zrtve pogosteje obiskujejo zdravnike zaradi tezav s splosnim zdravjem in da njihovo mentalno zdravje precej vpliva na fizicno zdravje.

Nisem pa zasledil, kjer bi pisalo, da bi morale zenske skomignit z rameni in rect, ah se zgodi no, popravit kiklo in it na naslednji avtobus, ker so tega pac zamudile, ker jih je nekdo v enem podhodu naskocil...

Nevem, nekaj mi ne gre skupaj tle...

Thomas ::

5% je več, kot pri hotenem sexu.

Da ti ne gre skupaj, mi je pa očitno, ja.


Od žensk se pričakuje, da se bodo posiljevalca branile, dostikrat zato dobijo (hude) poškodbe. Pričakuje se od njih, da bodo njihovi spolni organi "zatajili" in bo odnos težaven. Pričakuje se od njih, da sploh ne bodo doživele orgazma.

No, da jih posiljevalec sexualno vzburi in da doživijo orgazem, se jim pa vseeno rado zgodi. Narava pač ne posluša "morale Vala 202 in drugih takih pesnikov in pesnic" - in to ženske psihološko razsuje. Začnejo se pučutiti nevredne in podobne neumnosti, ki so vse posledica prefinjenega družbenega pritiska.

Tudi tega, ki ga skozi ta thread izvaja večina sodelujočih. (JJ, Marjan, Veliki Luka in Thomas - smo izjeme.)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Sergio ::

Thomas: s tabo je nekaj resno narobe.

In (oh, how thomas-like) jaz, normalen, s svojimi 4500 privrzenci, izvzemajoci tebe, jj-ja, Marjana, etc, te pozivam, da mi VRZI PREKLETO DOBER EDU LINK, KJER PISE, DA SO ZENSKE ZMOZNE MED POSILSTVOM, torej PRISILJENIM SEKSOM, dozivljat orgazme, torej mentalno UZIVAT v dejanju.

Sicer si pri meni odpisan. Mentalni slash ignore.

Mater, a nisi ze 45 let star, pa se vedno take neumnosti blebetas? :\
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sergio ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

"Ja pomeni ja", redefinicija rimskega prava? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
33841054 (34871) zee

Poslanci dekriminalizirali prostitucijo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22424922 (18479) bluefish

Več podobnih tem