» »

Internet cafe v Kolosej MB

Internet cafe v Kolosej MB

plavko61 ::

Včeraj sem bil v Kloseju in kaj vidim internet cafe z igrami. Na meniju so Counter strike, 1942 , Need for Speed itd. Mislim da bomo kar s prijatli zahajali na strelske vaje. Kaj ve morda kdo ceno ure špilov?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

CaqKa ::

tej zadevi se reče 515tem.. in to je ista zadeva kot v lj..
žal kolko sem gledal so edine igre ki bi od tistih meni ležale le nfs in morebiti unreal...

sicer so mi pa povedali da je ura 700 SIT

SonGoku ::

ni škoda dnara tam zapravlat.......sn bil že tam in je vse skup bol tak. O counter stike sploh ne razmišljaj, ker je tam samo za okras (baje ne gre špilat prek lan am pak samo prek neta, ki pa je žal;( preobremenjen-> to so bile izjave zaposlenega). Pol pa nekaj štekne pa onega iščeš po celem Koloseju in ti gre čas....pa dnar. >:D

jurcy ::

ma ja itak da so te finte brezvezne...700sit na uro je definitivno preveč

flipflop ::

Ja za tiste ki nimajo dost hitrega neta doma je mogoče včasih ok sem iti, če seveda hitro dela. Da bi pa redno tja hodil se mi zdi pa preveč, čeprav sem tudi take že videl da grejo pa za 5k kupijo časa...:( Za tak €€€ bi lahko že doma mel ADSL pa bi mel več od tega.

CaqKa ::

kaj pa oni ki nimajo dovolj močnega računalnika za poganjat te nove igre?
meni se zdi kul.

flipflop ::

Ja za njih je najbrž tudi dobra stvar. Če ne stojiš vsak dan po par ur tam se mogoče res splača komu ki nima močne kište pa hitrega interneta da tam malo več igra. Ampak da res igra ne tak kot je on malo višje rekel da ga iščeš pol ure po celem koloseju čeprav ne vem koliko je to res. On mora biti ves čas tam na voljo strankam, ne pa da okrog hodi. Pa če maš take težave sem prepričan, da ti bo za tisti čas ko nisi mogel uporabljati računalnika podaljšal čas, samo lepo mu reci ne pa da se začneš tako dreti pa groziti z raznimi inšpekcijami.

CaqKa ::

jaz pravim da za takega ko nima DOMA dovolj močnega računalnika za take špile .. pa nasploh jebanja z driverji ipd.. za takega je sistem prav vredi.

shortygfx ::

Jah, lep pozdrav. :)

Jaz sem tista oseba, ki se jo vidi v I-net cafeju tukajle v Koloseju. No, naj vam povem, kako kaj izgleda in poteka. Tako kot je ze bilo omenjeno, je res ena ura cca. 700 tolarjev, cene so bile postavljene tako, da smo nekje med zlato sredino Celjskega in Ljubljanskega Koloseja. Kar se tice iger ... tukaj sem jaz nemocen ... ko sem prisel prvi dan sem, sem 14 ur lahko gledal samo v zrak, kako so ljubljanski admini tukaj postavljali sistem in ga sesuvali za malo salo. Trenutno, imam tukaj vec problemov kot uzitkov. Na dan delam tukaj po 15 - 17 ur, saj se nimam izmene, ni organizacije, skratka, vidi se, da je bil Kolosej odprt na silo. Povezava je tukaj 10 Mbit ... in sram me je ko morem vsakemu recti, da i-net serverji ne delujejo. Problem ni v preobremenjenosti, ampak je stvar v routerju, ki ga imajo ne vem kako nastavljenega, saj sam nimam dostopa do administracijskih delov. Vsak dan se pritozujem svojim nadrejenim, jim gnjavim 100 na uro, da bi se stvari cimprej popravile, kajti vcasih je tukaj nevzdrzno. Tudi za odvajanje zraka ni poskrbljeno in proti veceru, se od vseh teh skatel in racunal tukaj zrak tako segreje, da je vcasih prav neznosno tukaj noter. Kolikor sem izvedel od nadrejenih, naj bi se organizirali tudi lan - partyi ... yeah, right, ce bo se dalje vse tako delovalo, ze vidim ja, kako bo tole potekalo. Dobrodosel je vsak vas nasvet, predlog za izboljsave, saj je moj cilj tukaj, da ne bo vse tako standardno, kot je v ostalih Kolosejih, saj je ravno drugacnosti tista, ki ponavadi privabi ljudi. Torej, Slo / Tech predlagajte, vprasajte, pomagajte. Vesel bom vsake kritike na moj ali na drug racun, kar boste vprasali bom skusal odgovoriti, ceprav se sam ne vem vseh odgovorov, kajti lj admini tukaj, mi nocejo dajati informacij, kako je sistem postavljen itd itd. Pa lep pozdrav vsem tukaj, upam da se kaj vidimo, drugic, ko me vidite, recte, da ste z Slo / techa, sem reden bralec tegale foruma.

Lp, Matjaz.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poslovna ideja?

Oddelek: Loža
448291 (7074) Gandalfar
»

Dan v Ljubljani z otroci (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
619296 (8071) kopernik
»

Kolosej MB

Oddelek: Sedem umetnosti
352935 (2275) CaqKa
»

Passion of the Christ in politika (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
806108 (4632) 2nemesis

Več podobnih tem