Forum » Pomoč in nasveti » stacionarni telefon --> mobitel
stacionarni telefon --> mobitel
No0ne ::
cudn naslov samo tema je zlo resna. v hisi mamo 3 telefone(stacionarne) enga imam tud v sobi.in na tega bi rad namestil nekaksn bug, ki bi vsak sprejet klic povezaj na moj mobitel, torej da bi vse preusmeril na moj mobitel. sedaj pa se mi niti ne sanja kak naj to nardim, a lahko kdo kak pomaga?
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
SasoS ::
Imaš svojo številko? Analogni ali ISDN? Če imaš analogni naroči pri telekomu preusmerjanje...pri ISDNju, vsaj pri nekaterih paketih imaš to že všeto v naročnino. Ampak pazi - potem ti plačaš klic iz stacionarnega v mobilno omrežje...
ToniT ::
Pri ISDN-ju je brezpogojno preusmerjanje zastonj in je že vključeno v naročnino, preusmerjanje po določenem številu zvonjenj pa je potrebno naročiti in se dodatno plača + to, kar je napisal SasoS.
rimljan ::
Za storitev preusmeritve ali čakajočega klica ni treba pri telekomu plačat nobenega "določenega zneska" na mesec. Vtipkaj na svoj stacionarni telefon *21*xxxyyyzzz# in preusmeritev je omogočena (pri čemer je xxxyyyzzz številka na katero želiš preusmeritev). To kasneje prekličeš z ukazom #21#.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paket Siol Trio in monopolni TelekomOddelek: Omrežja in internet | 4043 (2209) | Reycis |
» | Polno razvezan dostopOddelek: Omrežja in internet | 3471 (3349) | 'FireSTORM' |
» | Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 21894 (12749) | madmitch |
» | nadlegovanje po telefonuOddelek: Loža | 6844 (5354) | Nejc Pintar |
» | prihodni kliciOddelek: Loža | 1293 (935) | Dragi |