» »

Siemens c35i problem!

Siemens c35i problem!

Luka Percic ::

Imam problem. Jazst imam dotični telefon. Brat biti lump in mi je zaklenil ¨Phone code¨. Pozna kdo rešitev?:|

me2rd ::

Ni druge resitve kot servis. Imel sem isti problem in ostal brez telefona en teden saj morajo kodo za odklenit dobiti iz Nemčije. Je pa to drag sport mislim da pride okoli 7k sit.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi
dabis ad capultuum saxum immane mittam.

Tomi ::

Boljša rešitev je še nakup kabla in softvera, s katerim si odkleneš ne le phone code, ampak cel telefon. Se splača, ker verjetno si zaklenjen še na kartico. Sicer pa, če si pri študentskem paketu, telefon dela brez phone kode..
metrodusa.blogspot.com

borut-t ::

ma kdo za prodat siemensa c35....=>ugodno
sporočite namail

lp

borut-t ::

ma kdo c35 za prodam....=ugodno
sporočte na mejl

lp

Luka Percic ::

me2rd: en problem je tle; telefon je bil kupljen v palmanovi, zato se me slovenski serviserji otepajo kot hudič križa. Tomi: koliko stane tak hec? In ali je to preprosto naredit (beri: nimam še izkušenj)?

PRiMoZ- ::

Najbolš da greš na Mobisux in najdeš nekoga, ki odklepa telefone itd. Pa se dogovoriš, mislim da ne bo koštalo več ko kaka 2k SIT.

teac ::

OK, da nebom nove teme odpiral.....
Stvar je taka:
Mam študentski paket(naročnina), pa mam ta telefon(Siemens C35i), pa me zanima, al ni se dalo nekak tako naret, da bi jaz lahko telefon zamenjal (zdaj je kartica pa telefon zaklenjen, tak da jaz kartice ne moram menjat oz. druge kartice dat v ta telefon). Ker pa sem se tega telefona naveličal, bi se ga ras znebil. Ker pa mi nebo nihče zaklenjen telefon kupil....pa bi ga moral odklenit. Samo tega nebi rad sam delal, ker....
Razen, če mi kdo pove kako!!!

Satelit ::

8-O Ti mogoce ga vžiti v zid????:-))
Ti, probaj tku ku so ti svetovali nekateri slo-techerji in prklopi GSM na računalo, in verjemi mi da bo delovalo!(alpa kupi now GSM c ti ni skwda soldov) :P
Lep pozdrav

teac ::

Ja, saj bi ga priklopil na računalnik, samo kabel pride 10k (za 1m drota!!!!!). Ne vem, mogoče, če bo res sila.....:\

PRiMoZ- ::

Ja kot sem že napisal, obstajajo osebki, ki ti ga bodo za 2000 SIT odklenli, pejd na Mobisux pa s pozanimaj v forumu.

Tomi ::

Kabel in softvera staneta 5000, vcasih pa ga je imel nek osebek z nickom Malibu. Daj oglas, ce ne bo tu slo, bo pa gotovo na mobisuxu kdo prodajal, in potem je vse, kar moras narediti, priklopiti telefon in se malo igrati s softverom. Tako tezko je:D
metrodusa.blogspot.com

BigFoot ::

a ja, brata nabij tko da še en teden ne bo iz postle vstal.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14810731 (6717) zolja
»

Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9341098 (19218) Jazzie
»

GSM-PC

Oddelek: Strojna oprema
231935 (1621) SkIDiver
»

siemens HELP!!