Forum » Slo-Tech » GSM-i
GSM-i
Alex ::
imam predlog, da bi se naredil še en forum za vse ljubitelje GSM-ov, kjer bi lahko izvedeli kako recimo odklenit kodo za siemens c35i, ali kaj podobnega.
Vidim, da imate novo zadevo, ki se imenujejo GSM logotipi--> zelo pohvalno
Vidim, da imate novo zadevo, ki se imenujejo GSM logotipi--> zelo pohvalno
G[e]c ::
Brez zveze se men zdi sej mas www.mobitel.sux.nu
gor mas vse kar hoces, C35 se da odklent sam s kodami prek kabla s programi glih ne gre, kdaj komu rata bolj varno je pa z kodami. Cena za tak poseg je bla okol 5k sit, mal poglej na tablo na mobisux strani.
gor mas vse kar hoces, C35 se da odklent sam s kodami prek kabla s programi glih ne gre, kdaj komu rata bolj varno je pa z kodami. Cena za tak poseg je bla okol 5k sit, mal poglej na tablo na mobisux strani.
luni ::
hm ja, se strinjam, da je temu namenjen mobisux... gsm logotipe smo dali zato, ker pac je res tesko najt neke pametne racunalniske
Artificial Intelligentia
Miran ::
Lohk vam posredujem en dober link od GSM foruma, kjer se da ogromno zvedet o odklepanju telefonov vseh vrst, sam ga trenutno nimam pr rok ker sem na siht. Ce mal tezis se da dobit flashe in software za skor vse telefone.
Overclock yourself !
PaJo ::
Hehe...
Jaz se priporocam za kaj takega, zmeraj kje kaj prav pride
Jaz se priporocam za kaj takega, zmeraj kje kaj prav pride
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iščem logo za nokioOddelek: Loža | 1125 (1048) | wind |
» | Dogajanje na Slo-Techu in novi testOddelek: Novice / Nova vsebina | 1857 (1857) | JLP |
» | LogotipOddelek: Navijanje | 1577 (1455) | Dax |