Forum » Strojna oprema » MSI K7T Pro 2
MSI K7T Pro 2
Medved ::
A je kdo že odkril kako se izklopi tisti zoprni ženski glas, ki se skoz javlja iz računalnika, hmm, pisu sm na MSI pa mi ne odgovorijo, banda
sinko999 ::
Mislim da je že luni ugotovil da se ga neda izklopiti edina rešitev klešče pa ....
LP
LP
Ni? ni ve?no !
TheHijacker ::
Prijatelj je imel iste probleme. Mislim, da je pc speaker odcvikal
Mu je šlo full na živce!
Mu je šlo full na živce!
OZZY ::
Ga ne moreš edino če odklopiš zvočnik. Stvar je dobro mišljena in slabo izpeljana. No ja sej ne rabiš tega zvočnika ker maš zvočno, tako, da to ni problem.
Go with the flow.
OChack ::
Eeeeeeeeeee
kako to
jest mam to platko pa mi nc ne cvili
ze od biosa 1.7 naprej oz. ko sm jo kupu ni cvilila, sam jumper premaknes v nicelno lego.
Ammmmm........a se vm tud plata zazene pa pol ugasne ko napajalnik vklopte?
kako to
jest mam to platko pa mi nc ne cvili
ze od biosa 1.7 naprej oz. ko sm jo kupu ni cvilila, sam jumper premaknes v nicelno lego.
Ammmmm........a se vm tud plata zazene pa pol ugasne ko napajalnik vklopte?
Int€l inside, IDIOT Outside
Ochack: Ja se vžge in ugasne. Isto je pri vseh.
Kako si dal jumper v ničelno lego. Jest mam samo opcijo kitajsko ali angleško blekanje. Nikjer ni ničelne lege.
Kako si dal jumper v ničelno lego. Jest mam samo opcijo kitajsko ali angleško blekanje. Nikjer ni ničelne lege.
Go with the flow.
men se isto pržge pa takoj ugasne sranje pa še neki blebeta po anglešk hmm, kako daš v ničelno lego HITR POVEJ!!! hahahaha resno
VASkO ::
mogoce tako, da ne das v anglesko oz. kitajsko pozicijo sploh... ga dol vzames! sam nimam te plate, napake niso izkljucene!
Ne ne moreš. Ker maš samo dve opcije. Jauper dol je angleško jumper gor pa kitajsko. vsaj mislim da je tko. Če ne pa je obratno.
Go with the flow.
ja ja jumper dol je angleško, jumper gor je kitajsko, (J11) usrani smart D-LED, čemu to služi itak nč ne morš razločt kr neki govori bre zveze, zakaj OChack ne odgovori??? hehe
OChack ::
Jah ne vem kako nej pomagam, ker ne morem do onega mostica pridr-ga ne vidim, ker je kartica cez. Enostavno nic ne cvili, mozno je, da pc speker ni povezan, samo kako mi pol pr t starih igrcah piska ?
Poklicte na JAE v crnuce, tm bodo znal povedat , ker sm tm plato kupu.
Poklicte na JAE v crnuce, tm bodo znal povedat , ker sm tm plato kupu.
Int€l inside, IDIOT Outside
Sej se mi je zdel, da z jumperjem ne bo šlo. Lahko ,da sicer obstaja kaj drugega za kaj mi ne vemo????????????
Go with the flow.
VASkO ::
fantje, to torej ni jumper ampak stikalo, ker jumper je tisti mosticek, ki ga lahko tudi dol vzames, stikalo pa se samo pretika iz 1 na 2. Razjasnite si pojme!
Sharac ::
Hmm tisto priziganje je feature v primeru izpada stroma in se samo restarta in tako efektivno dvigne nazaj server (za desktop komputer je to brezveze oz. motece) Izklopi pa se v biosu (pozabil grupo) in sicer je to resume on power failure al neki takega (default je automatic izberes disabled in voila).
Meni se nikoli ni plata nic spregovorila tako, da nevem tocno o cem se gre. :)
Meni se nikoli ni plata nic spregovorila tako, da nevem tocno o cem se gre. :)
Sharac hvala stvar deluje oziroma ne prižiga se več brez veze, tvoj nasvet je koristen, še enkrat thanks. Še vedno pa ne znam izklopit tečne kitajke hehe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop KZSOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13871 (13483) | telexdell |
» | Računalnik mi zmrzne po menjavi procesorja :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1014) | doma |
» | Problem z zvokom na abit nf7-sOddelek: Strojna oprema | 1306 (1152) | mato22 |
» | SirenaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1020 (851) | element |
» | MSI k7tpro-2, nekaj informacij!Oddelek: Strojna oprema | 2619 (2300) | OldSkul |