Forum » Zvok in slika » Jebeni IRQ-ji
Jebeni IRQ-ji
strel ::
En lep pozdrav !
Zanima me a ma še gdo take probleme !
Mam Msi BX master plato noter je pa tole:
Grafična
TV tuner
SB
Modem
mrežna
,vsakič ko kako stvar prestavim se en teden jebem da spet začne delat, zarad kurčevih irq-jqv ko vsi hočejo met istega.
A sploh obstaja kako pravilo ...
Pa še potem ko vse kao dela, te občasno jebe teletext al pa zvok SB + TV tuner = Nočna mora
Če ma gdo kak nasvet prosim !
Zanima me a ma še gdo take probleme !
Mam Msi BX master plato noter je pa tole:
Grafična
TV tuner
SB
Modem
mrežna
,vsakič ko kako stvar prestavim se en teden jebem da spet začne delat, zarad kurčevih irq-jqv ko vsi hočejo met istega.
A sploh obstaja kako pravilo ...
Pa še potem ko vse kao dela, te občasno jebe teletext al pa zvok SB + TV tuner = Nočna mora
Če ma gdo kak nasvet prosim !
OZZY ::
Ja to je problem, če imaš toliko pci rež zasedenih. Daj malo prestavljaljaj kartice po pci režah in potem ko ti stvar končno dela si zapomi to konfiguracijo.
Go with the flow.
VASkO ::
ponavadi v manualu pise, katere reze si delijo IRQje. probaj poiskat, drugace pa ti itak v BIOSu pise, katere kartice si trenutno delijo IRQ, tako da lahko najdes kako kombinacijo, ki ti ustreza.
Ja to je že res, Sam ko ne dela ...
V manualu piše katere IRQ-je uporablja določena reža sam jih ne. Prestaviš kartico pol pa po butu pogledaš ka je nastal in vidiš sranje. To da pa v Biosu nastaviš določeno prekinitev pa tut kurc pomaga ..
V manualu piše katere IRQ-je uporablja določena reža sam jih ne. Prestaviš kartico pol pa po butu pogledaš ka je nastal in vidiš sranje. To da pa v Biosu nastaviš določeno prekinitev pa tut kurc pomaga ..
matevzm ::
Obicajno je res nekoliko cudno, a ce se priblizno drzis tistih navodil, ni tezav.
Pravzaprav je edino, kar meni uspe to da ISA slot prisilim na dolocen IRQ. PCIji so pa samosvoji, vcasih ubogajo, vcasih ne.
Pravzaprav je edino, kar meni uspe to da ISA slot prisilim na dolocen IRQ. PCIji so pa samosvoji, vcasih ubogajo, vcasih ne.
Mam samo PCI nič ISA , dane rečem integriranega ATA 66,ki dobesedno sledi SB. Kamorkoli prestavič SB , ga on samo sledi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabyte izdal P35 matično ploščo s 5 PCI režamiOddelek: Novice / Matične plošče | 3928 (3928) | Spc |
» | Kateri ROUTEROddelek: Kaj kupiti | 2326 (2028) | Poldi112 |
» | tv kartica - dela me norega!Oddelek: Zvok in slika | 1658 (1455) | Kebab |
» | pci mass storage controllerOddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1794) | armandoxxx |
» | IRQ-ji???Oddelek: Zvok in slika | 1724 (1501) | andrej |