» »

samsung 959nf problem

samsung 959nf problem

ninbus ::

ko rižgem monitor, je slika dvignjena za skoraj centimeter in zgornje ikone so odrezane za več kot polovico. po 15min se zadeva normalizira. ne morem pa tudi popolnoma nastaviti geometrije. zgornja stranica je v sredini rahlo "udrta" oz upognjena navzdol za kakih 3mm. je to normalno?

Spc ::

Jap to je normalno..
Monitor se mora segret in potem je vse ok.

:D

ferdo ::

mogče se ti zdi veliko odstopanje, vendar je res, da se monitor mora segreti. na šihtu imam monitor, in piska, dokler se ne segreje in slika je malo čudna, potem pa pride v meje normalnega.

Če te moti in ima še garancijo ga nesi zamenjat. Na pooblaščenem servisu ti bodo znali pomagat. Pokliči jih.
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Daliborg ::

hmm...jst mam 959 nf ze 4 mesece, pa mi odlicno dela brez nobenih napak je pa eno da mam jst vedno prizganga kar je pa tudi priporocljivo, naj se ugasne le po zahtevah racunalnika. Tako da ti priporocam da gres zamenjat, ce imas se garancijo! To ni navadno! :)

George ::

Ko sem zagledal, da nekdo pise o tem monitorju bi se jst neki vprasal ...

Ze od vsega zacetka mi ob levi in desni strani monitorja "mece" navpicne sivkaste crte. Zelo dobro se vidijo na beli barvi. Sem mislil, da so krivi zvocniki .. ampak niso. Sem kasneje ugotovil, da mi recimo v photoshopu v vsakem oknu (sliki) na levi in desni strani naredi isto. Zadeva sicer ni tako moteca, a me je strah, da se kdaj poslabsa. Ve kdo kaj bi to bilo?
//We are the Borg. You will be assimilated. Resistance is futile.

Fizikalko ::

To JE normalno ( imel 959NF, zdej pa 1100DF - isti šmorn). Počakap pač par minut pa je.

OZZY ::

Nimbus...Tam v natavitvah v winsih maš tud za pozicijo slike. Ko se ti to zgodi pej v tiste nastavitve in jo naravnaj tako kot mora biti. Jaz sem rpi sebi ugotovil, da je to krivo.

Ša še ena brez vezna fora. Monitor se mora prižgati preden pride do winskov. ker če se kasneje lahko pride do tega. Sploh ne vem v čem je fora ampak je kr neki. ... Sem si dolg časa s tem glavo razbijal. Zdej dela kot mora...
Go with the flow.

ninbus ::

ok, recimo da lahko živim z začetno deformacijo, ki traja 15min. a kako za boga naj poravnam zgorno stranico. stranske se da, zgornje pa ne. hvala za odgovore.

DarwiN ::

A bi se vam zdelo normalno če bi človek moral na WC školjki najprej 15 min. sedet, šele nato bi se lahko usrau??...Nesi to sranje nazaj, monitor je napol hin, saj nismo v srednem veku,moj NF je stal 100 tisočakov in dela kot v Nemčji, danes pa neki šmorn prodavlejo..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

ninbus ::

ma ja, saj ga bom res moral. mi lahko kdo pove kje je servis in njihovo telefonsko.

glinik ::

DarwiN, tak kot si rekel (sami klump zdaj prodajajo), samo bo počasi čas da še ti svojega neseš na servit. Kaj veš, ziher je ziher :D Meddrugim je to postalo moderno, da monitor neseš na servis :D . Tudi jaz sem bil z mojim Philipsom na servisu :D .

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Dead_Eye ::

Eno malo off topic vprašanja: kak mesec nazaj sem opazil da je nekaj narobe s kablom od monitorja(VGA) in slika pač nastane rdeča, vijola,.... sem že mislil da je monitor crknil, pa sem (ponesreči>:D) malo premaknil kabel in potem dela ok.

zdej me zanima če to spada k garanciji ali se smatra kot fizična poškodba..... Ker na starem 14" samsungu sem kabel 365x bolj zvijal in lomil pa še vedno dela bp....
The one and only

Brane2 ::

Fizikalko:

To JE normalno ( imel 959NF, zdej pa 1100DF - isti šmorn). Počakap pač par minut pa je.


In kako se obnese ta 21colar ? JE za kaj ? 0:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater CRT monitor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
675819 (4727) Tilen
»

kateri samsung monitor: 959NF ali 757NF

Oddelek: Kaj kupiti
111506 (1311) tsh2
»

pomoč pri izbiri monitorja - CRT, 19"

Oddelek: Kaj kupiti
8719 (674) Dr_M
»

SyncMaster 959NF Saga...

Oddelek: Strojna oprema
161262 (905) Bug
»

2 črti na monitorju...

Oddelek: Zvok in slika
181027 (785) Lio

Več podobnih tem