Forum » Operacijski sistemi » win 2000 -skrivanje vsebine programa
win 2000 -skrivanje vsebine programa
civava23 ::
V win 2000 prof imam v mapi CCB program. Rad bi skril vsebino mape, da je ne bi bilo mogoče videti( Do not show hidden folders and files - ne pride v poštev - to zna vsak izklopiti)
CCB. exe, ki je v tej mapi mora še vedno delovati z bližnico iz namizja ( pisati in brati v datoteke, ustvarjati nove datoteke ...)
Mogoče ve kdo kakšno rešitev ?
CCB. exe, ki je v tej mapi mora še vedno delovati z bližnico iz namizja ( pisati in brati v datoteke, ustvarjati nove datoteke ...)
Mogoče ve kdo kakšno rešitev ?
Microsoft ::
Pa hocis to nastavt za vec userjev in za vsazga razlicno, al samo za enga userja?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Za več userjev. En bi bil administrator, ki bi lahko delal z mapo vse, drugi pa user, ki bi lahko le zagnal program z bližnjico iz namizja, vsebino mape pa ne sme videti, kopirati.... Program piše v posamezne fajle, bere in ustvarja nove fajle, v mapi, katere vsebina ne sme biti vidna userju.
Poskušal sem z nastavitvami v permissions, ampak če izklopim List folder/read data za userja mi tudi programa noče več zagnati (tudi z advanced ne gre), ker očitno ne more brati podatkov.
Mogoče pa se zadeve nisem lotil z pravega konca?
Poskušal sem z nastavitvami v permissions, ampak če izklopim List folder/read data za userja mi tudi programa noče več zagnati (tudi z advanced ne gre), ker očitno ne more brati podatkov.
Mogoče pa se zadeve nisem lotil z pravega konca?
Run as ? - verjetno ne
User bi moral program zagnati z svojo prijavo - samo zagnati in delati z njim in nič drugega, ne da bi videl vsebino mape
User bi moral program zagnati z svojo prijavo - samo zagnati in delati z njim in nič drugega, ne da bi videl vsebino mape
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1152: error exctracting to the temporary locationOddelek: Pomoč in nasveti | 2893 (2570) | JOKER |
» | deleteOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1069) | luky |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5457 (4218) | M.B. |
» | Pomoč pri nastavitvah NTbackup.exe v win xpOddelek: Programska oprema | 1660 (1389) | XWY |
» | Windows 95 nekaj vprašanj - nujno!Oddelek: Operacijski sistemi | 1133 (1017) | Spajky |