Forum » Loža » Pony Express !
Pony Express !
Mlchk ::
Zdravo.
Ima kdo to čudo slovenske moto industrije?
Dejte, če se v kaki vaši garaži, še nahaja model
Pony Expressa bilokerega letnika, napišite sem..
Za ceno (5 - 10k? )ali daritev (kdorkoli se hoce le znebiti)
se pa zmenimo prek ZS..
Peace,
Mlchk
BTW: Zakaj se mu rece tud Poni Prasc?
Ima kdo to čudo slovenske moto industrije?
Dejte, če se v kaki vaši garaži, še nahaja model
Pony Expressa bilokerega letnika, napišite sem..
Za ceno (5 - 10k? )ali daritev (kdorkoli se hoce le znebiti)
se pa zmenimo prek ZS..
Peace,
Mlchk
BTW: Zakaj se mu rece tud Poni Prasc?
Shark-357 ::
hja jaz bi se tud priporočal če je kje kaki za razumno ceno ga pridem iskat kamorkoli lohk pa tudi menjam za osebno vozilo nissan sunny 15 GL L.86
sinko999 ::
Jast ga imam, pa še dela bil je celo na poročilih in pa na prvi strani večera.
Z njim je bila oropana banka v Lovrencu na Pohorju dne 19.junija 2001.
Meni pa ukraden prejšnji dan. Dobil pa sem ga 21. nazaj zvečer sem se že vozil.
Kdo pravi da rabiš za ropati dragi pa hitri avto
Drugače pa je letnik 1980 vse je originalno razen sprednje in zadnje luči. Še prvi bat je not
.
Z njim je bila oropana banka v Lovrencu na Pohorju dne 19.junija 2001.
Meni pa ukraden prejšnji dan. Dobil pa sem ga 21. nazaj zvečer sem se že vozil.
Kdo pravi da rabiš za ropati dragi pa hitri avto
Drugače pa je letnik 1980 vse je originalno razen sprednje in zadnje luči. Še prvi bat je not
.
Ni? ni ve?no !
LotoZgubitek ::
Pridi vsako nedeljo dopoldne na bolšji sejem v Maribor!Najdeš slona ,ta moped pa mogoče dodatno opremo za tvoj računalnik!
Še ženo si najdeš,če se le potrudiš!
Še ženo si najdeš,če se le potrudiš!
A. Smith ::
Imam ga tudi jaz, letnik 1980, že z amortizerji; nepredelan vleče 50 km/h samo sklopka je že slaba, tako da ne gre prav dobro v klanec :). Sicer pa dela ko ura in niti na misel mi ne pride, da bi ga prodal
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Mr. ::
Jaz imam doma dva pucha.Eden laufa 65kmh skor brez predelat(znižana glava),drugi pa boljše vleče drugač pa gre okrog 55
rfmw ::
Tudi jaz imam v garaži zaprašenega Pucha. Dela solidno, vendar nima moči, ki jo je imel na začetku svoje poti. Fotr pravi, da ga z nogami ni mogel zadržati na mestu, če je pritisnil na gas. Zdej ga mirno lahko zadržim na mestu, ker je res bolj šibek...
Ali ima kdo kako idejo, zakaj je "švoh"? Zamenjal sem le batna obročka, drugo je original. A je šla sklopka rakom žvižgati, kot je že nekdo omenil?
lp,
rfmw
edit: če odstranim auspuh, se mu zmeša (tako po moči, kot glasnosti ) . Vendar auspuh ni zamašen. Ali lahko moped izgubi na moči zaradi napačne nastavitve predvžiga?
Ali ima kdo kako idejo, zakaj je "švoh"? Zamenjal sem le batna obročka, drugo je original. A je šla sklopka rakom žvižgati, kot je že nekdo omenil?
lp,
rfmw
edit: če odstranim auspuh, se mu zmeša (tako po moči, kot glasnosti ) . Vendar auspuh ni zamašen. Ali lahko moped izgubi na moči zaradi napačne nastavitve predvžiga?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rfmw ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorji, skuterji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Na cesti | 83780 (4759) | hojnikb |
» | PIaggio ciao in ustreznost za vožnjo brez vozniškega dovoljenjaOddelek: Na cesti | 20994 (10172) | konspirator |
» | Za katera kolesa z pomožnim motorjem je potreben izpit?Oddelek: Na cesti | 33191 (3293) | St235 |
» | Kako začeti z motociklom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15701 (9472) | KTr1sk |
» | avti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38319 (2430) | --Switch-- |