Forum » Zvok in slika » matrica komada
matrica komada
|ke ::
Rad bi odstranu vokal iz komada oz. vsaj malo utišal, tako da ne bi preveč spremenil komada.
Mal sm se trudu z raznimi programi pa ni blo kešnih dobrih rezultatov . Pol sm pa še probu s temi karaoki k dobiš programe po netu. Sam pol pa ne najdem nobene velike baze komadov.
S kerim programom bi lohk vokal odstranu (vsaj mal utišal)?
Al pa če ve kdo kašn link od baze komadov za karaoke programe (končnica je *.kar)??
Hvala,LP
Mal sm se trudu z raznimi programi pa ni blo kešnih dobrih rezultatov . Pol sm pa še probu s temi karaoki k dobiš programe po netu. Sam pol pa ne najdem nobene velike baze komadov.
S kerim programom bi lohk vokal odstranu (vsaj mal utišal)?
Al pa če ve kdo kašn link od baze komadov za karaoke programe (končnica je *.kar)??
Hvala,LP
Ike
Spc ::
Vokal se da odstranit z mojim X Drive II Encoderjem.
Zanima me če je solid vokal ali so kakšni efekti v vokalu (odmevanje) .. itd..
če je odmevanje potem bo odmevanje ostalo vokal pa bo zbrisan.
Končni file pa bo mono.
Zanima me če je solid vokal ali so kakšni efekti v vokalu (odmevanje) .. itd..
če je odmevanje potem bo odmevanje ostalo vokal pa bo zbrisan.
Končni file pa bo mono.
No sej men se gre bolj zato de bi vokal odstranu. K mamo (majo) u šol en nastop pa bi prepeval tam na neke komade, sam če je vokal spodi se fl grdo sliš ane.. Hvala zaenkrat
Ike
em mimrede kje bi se dal dobit ta program, k sm googlov pa googlov pa nč našu. a si to sam naredu al kaj?
Ike
Turboslav ::
Lahk bi probu tut s cool editom in FFT filtri, če se mal potrudiš lahk dobiš ven kr dobre rezultate...
robbe ::
To funkcijo maš tud pr Nerotu.Ustvari nov avdio cd pol pa izbereš komad pa daš Properites=>Filters=>Karaoke. Pol pa samo še izbereš intenzivnost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program ki izklopi iz skladbe vokal(besedilo, pesmi)Oddelek: Zvok in slika | 8632 (7593) | podtalje |
» | Glasbeni program za obdelavo glasbeOddelek: Programska oprema | 7947 (5495) | nikicaa |
» | zvok pri pesmiOddelek: Zvok in slika | 1147 (1055) | Toxic |
» | Ločevanje muske in vokalovOddelek: Loža | 1091 (928) | LeBron James |
» | Obdelava zvoka ?Oddelek: Zvok in slika | 1236 (1119) | darkdisk |