Forum » Pomoč in nasveti » Remopte Connection na Win 98
Remopte Connection na Win 98
urosh ::
Ok, zadevo sem namestil in dela OK, če se konektam na Xp-je. Kako pa zadevo vključiti na 98?, da bi se lahko konektal nanj? saj mi izpiše da "uporabnik ne more sprejeti klica, ker ...". V xp-jih lepo zadevo vključiš v nadzorni plošči na system, v win98 pa nikjer ne najdem te možnosti...
ve slučajno kdo, kje bi se to dalo omogočiti?
Tnx
ve slučajno kdo, kje bi se to dalo omogočiti?
Tnx
Gwanaroth ::
TightVNC, ki je freeware, tudi malo bolj lame, ali pa Remote Administrator ki dobesedno "trga gate".
LP
LP
Lights often keep secret hypnosis..
urosh ::
Da se. Inštalira pa se z Xp cdja. Lepo piše v navodilih na Microsoftovi strani. Pa dela tudi - če delam na 98, pa se povežem na xpje. Sedaj pa samo ne vem, kako se ga aktivira v 98, da bi se povezal z xpji na 98. Nekje se mora dati vklopiti... samo kje???
Trenutno uporabljam vnc, samo mi gre na živce, da mi prenese tudi resolucijo, ki je na ciljni mašini - to je pa glavna prednost (zraven hitrosti) Remote desktopa...
Lp
Trenutno uporabljam vnc, samo mi gre na živce, da mi prenese tudi resolucijo, ki je na ciljni mašini - to je pa glavna prednost (zraven hitrosti) Remote desktopa...
Lp
perci ::
ne, ne da se, clienta ze lahko instaliras na win98, serverja pa ne - celo xp home nimajo tega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikov - VNC različiceOddelek: Programska oprema | 2882 (2508) | #000000 |
» | kter office na win98Oddelek: Programska oprema | 840 (772) | Good Guy |
» | Vprašanje glede izbire WindowsowOddelek: Operacijski sistemi | 1500 (999) | asd_guy |
» | Radeon 8500 "cuka"!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1596 (1225) | Fizikalko |
» | Navijanje OSOddelek: Navijanje | 1124 (876) | Tic |